emissioner

Video i mobilen ska bli en del av snabbväxande marknad för TargetEveryOne

Teckna TargetEveryOne senast den 4 februari

TargetEveryOne genomför en nyemission och bjuder in allmänheten att teckna aktier i bolaget. TargetEveryOne erbjuder en självbetjäningstjänst online för marknadskommunikation via mobiltelefoner.

Bolaget har tidigare varit verksamt under namnet VMSPlay. Nyligen förvärvades norska TargetEveryOne vilket alltså blir det nya namnet på bolaget. Under en presentation hos beQuoted berättade vd Christoffer Andersson om affärsidén.

TargetEveryOne är en global tjänst med kunder globalt. Allt mer reklampengar satsas på att nå ut i mobiltelefonerna och det är på den vågen bolaget nu rider. Christoffer Andersson ser snabbväxande, återkommande månadsintäkter med hög bruttomarginal.

-  Vi har produkter som kunder vill ha och vill betala för och som skalar över hela världen. Detta tillsammans med ett starkt team som kan leverera och kontinuerligt förbättra vårt erbjudande är en bra grogrund för att växa.

TargetEveryOne uppger att det fått över 1.000 kunder sedan lanseringen i maj förra året. Under 2015 ska det finnas stora möjligheter att öka leveranserna. Nyemissionen genomförs i syfte att förstärka sälj- och marknadsföring.

- Mobil marknadsföring är en snabbväxande marknad och vi ska rida på den här vågen där vi hjälper företag att bygga en bättre kundnytta med hjälp av mobil kommunikation.

Ytterligare information om TargetEveryOne och nyemissionen kan laddas ner från:

http://investor.targeteveryone.com

Dela

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted