Erbjudande till teckning av aktier i IT-koncernen Xavi Solutions (publ)

I den pågående företrädesemissionen i Xavi Solutions erbjuds tillfälle för befintliga såväl som nya aktieägare att teckna aktier. Emissionen är fullt säkerställd och gör bolaget skuldfritt och stärker rörelsefinansiering samt möjliggör förvärv. Bolaget är ett entreprenörsdrivet, nischat IT-konsultbolag i tillväxt, såväl organiskt som via förvärv och start av nya verksamheter. Våra portföljbolag adresserar kunder inom krävande sektorer såsom e-hälsa/life science, myndigheter, e-handel, affärsinformation m.fl. Vi erbjuder expertis och lösningar inom digitalisering, från idé till utveckling och implementerat system och förvaltning. Fokus är Sverige och svenska kunder i tillväxt, flera med globala ambitioner samt viktiga samhällsfunktioner. Med kompetenta, passionerade och långsiktiga konsulter samt dagens och morgondagens digitala teknologi skapar vi "Value Through People & Tech". Varmt välkommen att teckna aktier innan 29 juni och att vara med på vår resa framåt, säger Nicklas Raask, VD/koncernchef för Xavi Solutions.

För mer information, vänligen kontakta:

Nicklas Raask, VD / Koncernchef

[email protected]

Mobil +46 766 210 111

Växel +46 8 60 10 100

Kort om Xavi Solutionnode AB (publ)                                                                                                                                   

Xavi Solutionnode-koncernen, är noterat på NORDIC SME sedan 2017 har till föremål att huvudsakligen investera i informationsteknologi, systemutveckling och IT support och service. Verksamheten bedrivs i huvudsak i självständiga dotterbolag, främst Frontwalker Group AB och Tavana IT AB

Frontwalker och Tavana erbjuder resurs- och kompetensförstärkning inom systemutvecklingsprocessens alla faser, helhetsåttaganden kring utveckling och förvaltning av stora kundspecifika IT-system samt för bemanning av IT-support. Koncernen har kontor i Malmö, Stockholm, Uppsala, Göteborg och Sundsvall och sysselsätter ca 140 medarbetare.


Om Xavi Solutionnode

Prenumerera

Få löpande information från Xavi Solutionnode via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn XAVI-B ISIN-kod SE0003088541