Transfer Group AB (publ) tillkännager idag förvärvet av Commuter Security Group AB (CSG).

CSG är ett av länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag och har bedrivit bevakningsverksamhet sedan 2003. CSG finns idag i Stockholm, Södermanland, Uppsala och Örebros län med över 450 medarbetare.

Mats Holmberg, VD Transfer Group, kommenterar: "Vi är mycket glada för detta förvärv som kommer stärka säkerhetsprofilen ytterligare. Alla papper är klara, alla tillstånd är överförda och vi kommer att stänga affären under slutet av februari. För CSG och dess kunder kommer verksamheten att fortsätta precis som innan och vi är glada att CSGs ledning följer med till Transfer Group."

Pelle Johansson, VD CSG, kommenterar: "CSG har de senaste åren tillsammans med Keolis haft en mycket god utvecklingsresa där CSG utvecklats från att vara en leverantör med primärt fokus på kollektivtrafik till att bli en komplett säkerhetsleverantör med ett brett tjänsteerbjudande. Att vi nu blir en del av Transfer Group ser jag som ett naturligt steg i vår utvecklingsresa och ser stora möjligheter i att vi tillsammans med koncernens företag kommer att kunna utveckla våra produkter och tjänster till att bli än mer konkurrenskraftiga på marknaden."

Slutligen så ser Transfer Group och ledningen för CSG fram emot en spännande framtid där vi vill ta plats på marknaden både i Sverige och senare i Europa.

Kontakt:

Transfer Group AB (Publ)
Svärdvägen 29
182 33 Danderyd

info@transfer.se

www.transfer.se

Om Transfer Group AB (Publ)

Transfer Group är en koncern med tjänsteföretag som kompletterar varandra och skapar synergier med ett gemensamt mål där utveckling, kreativitet och nya idéer uppmuntras och stöds. Vårt team motiveras av att söka möjligheter och nya utmaningar. Med en entreprenörsanda och nyfikenhet så förenar vi teknik med samhällsfrågor och bygger en modern koncern anpassad för morgondagens utmaningar.







Kallelse Transfer Group extra bolagsstämma 2021-01-19

Kallelse till extra bolagsstämma

Aktieägarna i Transfer Group AB , 556921-8687 , kallas härmed till extra

bolagsstämma tisdagen den 19 Januari 2021 klockan 10.00 på

Svärdvägen 29, 182 33 Danderyd


Kallelse till extra bolagsstämma

Aktieägarna i Transfer Group AB , 556921-8687 , kallas härmed till extra bolagsstämma den tisdag 14 April 2020 klockan 14.00 på Svärdvägen 29, 182 33 Danderyd





Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
SE-102 45 Stockholm, Sweden

08-692 21 90

Om beQuoted