REGMAR

Sensys Gatso Netherlands erhåller 3-årigt TRaaS service- och underhållskontrakt i Lettland, värt 10 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt holländska dotterbolag Sensys Gatso Netherlands tecknat ett treårskontrakt med sin lettiska partner. Kontraktet gäller Traffic-Enforcement-as-a-Service (TRaaS) service och underhåll på installerade automatiserade trafikövervakningssystem. Det totala kontraktsvärdet är cirka 955 tusen euro under den treåriga totala avtalsperioden, motsvarande cirka 10 miljoner kronor.

Trafikövervakning som en tjänst (TRaaS) är en viktig del av Sensys Gatsos produkterbjudande. Denna TRaaS-order inkluderar service och underhåll av hastighetssystem på motorvägar i landet och kommer att påbörjas under första kvartalet 2023.

Sensys Gatsos Head of Sales för Northern Europe Henrik Jinnestrand kommenterar: "Detta TRaaS-avtal är ett bevis på kvaliteten på Sensys Gatsos tjänsteleverans. Vi är glada att vi tillsammans med vår partner Burde BV kan ge löpande stöd till de lettiska vägmyndigheterna för att hjälpa dem uppfylla sina mål om ett säkert vägnät för samhället."

Denna information är sådan information som Sensys Gatso Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersonens försorg, för offentliggörande den 27 januari, 2023 kl. 16.50.

För mer information kontakta:
Ivo Mönnink, VD
Sensys Gatso Group AB
E-post: [email protected]

Sensys Gatso Group AB är världsledande inom trafiksäkerhetslösningar för länder, städer och åkeriägare. Sensys Gatso Group har dotterbolag i Australien, Costa Rica, Tyskland, Nederländerna, Sverige och USA, samt en filial i Förenade Arabemiraten. Koncernen har 263 anställda. Sensys Gatso Groups aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

För mer information, besök www.sensysgatso.com 


Om Sensys Gatso Group

Sensys utvecklar, producerar och marknadsför system för trafiksäkerhet och trafikinformatik, däribland system för hastighets- och rödljusövervakning.

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn SGG ISIN-kod SE0020356244