REG

Omräkning av teckningsoptionerna av serie TO1 i SECITS Holding AB

SECITS Holding AB (publ) ("Secits" eller "Bolaget") emitterade under det fjärde kvartalet 2018 teckningsoptioner av serie TO1. Enligt villkoren för teckningsoptionerna av serie TO1 ska omräkning av teckningsoptionerna ske i samband med en emission av värdepapper med företrädesrätt för befintliga aktieägare, som tidigare kommunicerat den 1 december 2022, och i samband med en riktad emission av aktier. Mot bakgrund av den företrädesemission av aktier med företrädesrätt som Bolaget genomförde under det fjärde kvartalet 2022, vars utfall kommunicerades den 29 december 2022, och den riktade emission av aktier till emissionsgaranter, vilket kommunicerades den 12 januari 2023, så har optionsnyttjandeförhållandet räknats om till 1,011 och teckningskursen räknats om till 0,8088 SEK per aktie

Återstående inlösenperioder för teckningsoptionerna:

Teckningsoptionerna kan utnyttjas under följande perioder:

  • 1 - 15 juni 2023
  • 13 - 27 november 2023

 

Villkor för teckningsoptionerna:

Innehavaren av teckningsoptioner har, enligt omräkningen av teckningskursen, rätt att teckna aktier i Secits till en teckningskurs om 0,8088 SEK per aktie. Före omräkningen var teckningskursen för varje teckningsoption 2,15 SEK per aktie. Varje teckningsoption av serie TO1 ger teckningsoptionsinnehavaren rätt, enligt det nya optionsnyttjandeförhållandet, att teckna 1,011 nya aktier i Secits där eventuell avrundning sker neråt. Före omräkningen berättigade varje teckningsoption till teckning av en (1) aktie.

För ytterligare information:

Arne Nyvelius, CFO

E-post: [email protected]

Om SECITS-koncernen

Secits, Säkra Larm och WSG utgör en komplett leverantör inom säkerhet och trygghet, däribland kamera, larmsystem, passagesystem, larmcentral, lås och andra former för sensorövervakning. Med ett paketerat och skalbart erbjudande av tjänster och lösningar som levereras i abonnemangsform satsar koncernen på att hjälpa sina kunder skydda deras verksamhet och tillgångar. Aktien är noterad på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.


Om SECITS

Secits är ett modernt säkerhetsföretag som bidrar till att skapa trygga miljöer för kunder inom bank, retail och offentlig sektor. Lösningarna skräddarsyr vi med hjälp av smarta uppkopplade kameror, varularm, högtalare och stabil övervakad drift.

Webbplats
www.secits.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från SECITS via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn SECI ISIN-kod SE0009664436 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Arne Nyvelius CFO [email protected]