Road Rental väljer att ta in Sobro som ägarpartner för fortsatt expansion

Vi är väldigt glada över att ha hittat en engagerad och kraftfull ägarpartner till vår verksamhet. Att Sobro går in som ägarpartner samtidigt som vi grundare är kvar som fortsatta delägare med betydande andel gör att vi tillsammans kommer kunna leda bolaget in i nästa expansiva fas.

Tillsammans med Sobro ser vi fram emot att fortsätta vår resa med att utveckla såväl bolaget som våra medarbetare, och samtidigt erbjuda våra kunder den bästa helhetslösningen inom trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet.

- Jimmy Hansson, VD Road Rental Scandinavia AB

Road Rental har på kort tid etablerat sig som en kompetent, engagerad och pålitlig leverantör inom TA-sektorn med mycket nöjda kunder. Vi på Sobro är stolta över att grundarna valt oss som ägarpartner för att både kunna accelerera och skapa trygghet i Road Rentals tillväxt. Företagskulturen är härligt stark och möjligheterna goda för fortsatt utveckling, både av kunderbjudandet och en geografisk expansion.

- Caroline Hellström, Partner Sobro

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Jimmy Hansson, VD, Road Rental Scandinavia AB

070-921 01 61

[email protected]

Caroline Hellström, Partner, Sobro AB

070-776 40 44

[email protected]

Sobro grundades 2007 av bröderna Ragnar och Per-Olof Söderberg med viljan och målet att stödja företagandets passion. Sobro bygger på egna erfarenheter, glädje, kunskap och tron på människors vilja att växa och utvecklas.

Vår vision är att vara en engagerad ägarpartner åt framtidens företag. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är vi med och bygger lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden.

Utöver Road Rental Scandinavia AB är Sobro även ägarpartner i Elastx, Retune, Truesec, Zington, Mercur, Vinnergi, Byggdialog, NCS Colour, Dafo Vehicle & Tengbom.

Road Rental är en helhetsleverantör inom trafikanordningar och säkerställer en effektiv och säker arbetsplats vid väg- och byggarbeten genom att leverera ett fungerande trafikflöde för entreprenaden och för samtliga trafikanter. Vi bistår med kompetens inom såväl projektledning och arbetsplatsdispositionering inför ett vägarbete, som för att upprätta nödvändiga TA-planer och andra tillstånd. Road Rental utför även de faktiska etableringarna och erbjuder uthyrning av trafikanordningar.

Företaget grundades 2018 av Jimmy Hansson, Robin Bergholm & Dennis Gustafsson och har sedan starten tagit stor marknad i Stockholmsregionen.


Om Road Rental

Prenumerera

Få löpande information från Road Rental via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat