REGMAR

Rentunder AB säljer båttvätt till Åland

Rentunder AB har tecknat ett avtal med Baltic Environment Solutions AB på Åland att leverera en båttvätt av modell BIGWASH 16.

Rentunder Holding ABs helägda dotterbolag Rentunder AB (Rentunder) har sålt en BIGWASH 16 till Baltic Environment Solutions AB på Åland, där ordervärdet uppgår till ca 3 mkr. Installation beräknas ske tredje kvartalet 2022.

 

VD Carina Bjerner kommenterar:

"Rentunder har etablerat sin teknik i Sverige sedan flera år, och det är med glädje vi nu ser en fortsatt tillväxt av maskinorder även utanför Sverige. Etableringen på Åland är strategisk viktig för båttrafik. Vidare är den viktig med hänsyn till utvecklingen för en mer hållbar och miljövänlig marin miljö."

För ytterligare information kontakta:

Carina Bjerner, VD

[email protected]

+46 (0) 601 61 10

 

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SMT. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 juni, 2022


Om Rentunder

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. 

Webbplats
www.driveinboatwash.com/sv/

Prenumerera

Få löpande information från Rentunder via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn RENT ISIN-kod SE0004548451