Omnia Intranet - bästa intranätprodukt i global utvärdering för andra året i rad

Precio Fishbones produkt Omnia Intranet är för andra året i rad marknadens högst rankade intranätprodukt för SharePoint och Office 365. Dessutom får produkten återigen utmärkelsen Intranet Choice Europe.

Det brittiska analysföretaget Clearbox har precis kommit ut med sin årliga utvärdering av Intranet in a box-produkter för Microsoft SharePoint och Office 365. Inom ramen för rapportens 630 sidor görs en grundlig genomgång och analys av hela 56 produkter från olika delar av världen. Omnia Intranet rankas glädjande nog högst av alla produkter i utvärderingen för andra året i rad.

Utvärderingen pågår under tre månader och fokuserar på utpekade krav inom åtta viktiga områden som nyhetspublicering, användarupplevelse, social och integration. Omnia Intranet lyckades bra inom alla områden och förutom högst total ranking så utnämndes Omnia Intranet till Intranet Choice Europe 2019.

- Att bli högst rankad för andra året i rad och med en högre total poäng än förra året är fantastiskt roligt, säger Anders Fagerlund, produktchef för Omnia. Vi kan se att konkurrensen hårdnar och att Microsofts snabba utveckling av Share Point och Office 365 ställer stora krav på hög utvecklingstakt av produkter som Omnia. Vi satsar mer än någonsin på utveckling och är redo för nästa språng.

- Förra året visste vi inte vilket genomslag Clearbox rapport har på marknaden men den har varit avgörande för oss som kanal att nå kunder utan för Norden. Norden är fortfarande vår huvudmarknad men vi har nu Omniakunder i övriga Europa, Asien och Nordamerika. Över 200 installationer av Omnia hjälper idag är mer är halv miljon användare att skapa en modern digital arbetsplats, säger Christer Johansson VD för Precio Fishbone.

2018-11-19

För mer information om Omnia Intranet eller undersökningen, kontakta Anders Fagerlund (+46 70 824 80 10), produktchef Omnia eller Christer Johansson (+46 73 078 80 40), VD för Precio Fishbone.

Precio Fishbone är ett konsult- och systemutvecklingsföretag och har cirka 230 medarbetare i Borlänge, Eskilstuna, Göteborg, Malmö, Stockholm, Västerås, Växjö, Örebro samt Köpenhamn, London, Ottawa och Ho Chi Minh City i Vietnam. Precio Fishbone utvecklar produkter och levererar såväl paketerade som skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som ingenjörsmässighet och teknik. På så sätt skapar vi affärsnytta, kostnadseffektivitet och verkligt värde för våra kunder. Vårt engagemang, vår erfarenhet och vår uttalade specialistkompetens tillsammans med det mindre företagets snabbhet och flexibilitet gör oss till en mycket effektiv och strategisk partner till våra kunder.

Företagets webbplats är http://www.preciofishbone.se 

Bolagets B-aktie är listad på Nasdaq Stockholm First North Premier. Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser enligt Nasdaq Stockholm First North Premiers regelverk. Erik Penser Bank AB är även likviditetsgarant för bolagets B-aktie.

Precio Fishbones årsredovisning för 2020 publicerad

PRECIO FISHBONES ÅRSREDOVISNING FÄRDIGSTÄLLD OCH PUBLICERAD


VÄLKOMMEN TILL ÅRSSTÄMMA I PRECIO FISHBONE AB (publ)

Aktieägarna i Precio Fishbone AB (publ), org. nr 556347-2926 kallas härmed till årsstämma torsdagen den 6 maj 2021, kl 17.30 på bolagets kontor, Sveavägen 165 i Stockholm.Delårsrapport januari - september 2020

Vi har en hög debiteringsgrad och stabil prisnivå i konsultdelen av verksamheten och trots att nykundsförsäljningen av våra egna mjukvaruprodukter inte är på den nivå vi önskar ökar vi omsättningen och stärker marginalen jämfört med Q3 2019. Omsättningen har ökat med 4 % under kvartalet och vi har lyckats öka EBITA-marginalen från 7,5 % till 9 % jämfört med förra året.


Precio Fishbone gratulerar Malmö Stad till utmärkelsen Digital Workplace of the Year Award 2020

Precio Fishbone och teamet runt Omnia säger ett stort grattis till vår kund Malmö stad för att man belönats med utmärkelsen Digital Workplace of the Year Awards for User Engagement.

Utmärkelsen Digital Workplace of the Year delas ut av Digital Workplace Group och Simpler Media Group, utgivare av CMSWIre, och bland tidigare vinnare hittar vi bland annat American Express, Liberty Mutual Insurance och BNY Mellon.Precio Fishbone lämnar rapport för januari - juni 2020

Inför kvartalet var osäkerheten stor och vi befarade att påverkan från covid-19 skulle vara kraftig. Våra farhågor har lyckligtvis inte besannats utan påverkan har varit begränsad, hittills är bäst att lägga till för det är fortsatt osäkert hur mycket vi kan komma att påverkas. Nykundsförsäljning och uppstart av större projekt är det som påverkats mest. Det gäller främst våra produkter och särskilt utanför de marknader där vi har lokal närvaro. Lättnader i reserestriktioner kommer att förbättra våra möjligheter men vi kommer ha fortsatt tufft under hösten med nykundsförsäljning.Kommuniké från årsstämma i Precio Fishbone AB (publ)

Tisdagen den 9 juni 2020 hölls årsstämma i Precio Fishbone AB (publ). Stämman fattade bland annat beslut i följande frågor:Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted