PAPILLY HAR INGÅTT AVTAL MED HANKEN SVENSKA HANDELSHÖGSKOLAN I HELSINGFORS

Papilly har ingått avtal med Hanken Svenska Handelshögskolan i Helsingfors gällande leverans av Papillys digitala program för förebyggande stresshantering och ökat självledarskap.

Under våren 2020 genomgick en grupp medarbetare på Stockholms universitet Papillys program för proaktiv stresshantering, nu har Papilly knutit ytterligare ett universitet till sina tjänster.

- Vi är mycket glada att ännu ett välrenommerat universitet, som Hanken Svenska Handelshögskolan i Helsingfors, kommer att använda våra tjänster. Pandemin har satt ytterligare fokus på stress. I Papillys nyligen genomförda undersökning visade det sig att stressen ökat markant i samhället. Och i dagarna kom CSN ut med informationen att hälften av alla studenter känner sig mycket stressade. Mot bakgrund av detta är det klokt att som Hanken, vara proaktiv och stödja med effektiva verktyg, säger Papillys VD Maria Kullman.

- Hanken är måna om att hitta förutsättningar för god arbetsmiljö och hälsa. Denna gång väljer vi att förebyggande stödja våra doktorander som många gånger har en utsatt position. För oss som akademisk institution är det viktigt att använda tjänster med evidens, och en viss förståelse för den akademiska världen därför passar Papillys tjänster väl in, säger Anu Helkkula, chef för Hankens forskarutbildning.

Tjänsterna kommer att genomföras tillsammans med Papillys samarbetspartner Ninfea AB, med leverans redan i februari månad. Avtalsvärdet är 52.000kr.

Hanken Svenska Handelshögskolan grundades 1909, och är en ackrediterad handelshögskola i Helsingfors och Vasa.

För mer information:

Maria Kullman

VD/CEO

maria.kullman@papilly.com

Tel: 070-450 88 98

Papilly har som affärsidé att utveckla och tillhandahålla forskningsbaserade helhetslösningar, som hjälper arbetsgivare och privatpersoner att förebygga och minska stressrelaterad psykisk ohälsa. Tjänsterna är utvecklade i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet. Bolagets mission är att med stöd i forskning utveckla och tillhandahålla tjänster och digitala program, för att hjälpa människor att nå ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Utvecklingen av tjänsterna sker i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North Growth Market.Papilly erhåller observationsstatus med anledning av det avsedda förvärvet av Bonzun Health Information AB

Papilly erhåller observationsstatus med anledning av det avsedda förvärvet av Bonzun Health Information AB. Samtidigt meddelar Bolaget att detta är en normal åtgärd från Nasdaq och att aktien kommer att fortsätta att handlas som tidigare dvs köpas och säljas på vanligt vis.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
SE-102 45 Stockholm, Sweden

08-692 21 90

Om beQuoted