PAPILLY ERBJUDER DIREKTKÖP ONLINE - MED MÅNADSABONNEMANG

Från och med den 1 december erbjuds Papillys digitala Stressprogram för direktköp online för privatpersoner och därmed tar Papilly nästa steg i sin försäljningsstrategi.

Sedan Papilly släppte en ny uppdaterad version av sitt digitala Stressprogram, har företaget fokuserat sin kommunikation och försäljning till företag; både som förebyggande verktyg för den psykosociala arbetsmiljön och kompletterande verktyg vid teamutveckling och förändringsledning. Nu vill bolaget bredda sin marknad och göra programmet mer tillgängligt även för privatpersoner. Startavgiften för programmet är 1.495kr, efter tre månader förlängs licensen automatiskt mot en kostnad om 199kr per månad.

Papillys Stressprogram är ett digitalt forskningsbaserat program i 8 steg som bygger på terapimetoden ACT (Acceptance Commitment Therapy). Programmet syftar främst till att sänka stressnivån hos en individ. Papilly har på gruppnivå observerat en genomsnittlig sänkning av upplevd stress med 30% efter genomfört program. Programmet används också i flera organisationer som ett verktyg för ökat självledarskap.

"Vi ser en stor potential i att även kunna erbjuda vårt digitala program direkt online för privatpersoner. Det hjälper det oss att skapa löpande intäkter då försäljningen mot privatpersoner generellt har kortare ledtider än företagssidan. Vi ser också en ökad efterfrågan på privatmarknaden av olika verktyg och stöd för att klara av den omställning och ibland stress som skett i kölvattnet av pandemin för många", säger Maria Kullman, VD

För ytterligare information:

Maria Kullman, VD

maria.kullman@papilly.com

Tel: 070-450 88 98

Papilly har som affärsidé att utveckla och tillhandahålla forskningsbaserade helhetslösningar, som hjälper arbetsgivare och privatpersoner att effektivt förebygga och minska stressrelaterad psykisk ohälsa. Bolagets mission är att med stöd i forskning utveckla och tillhandahålla tjänster och digitala program, för att hjälpa människor att nå ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Tjänsterna är utvecklade i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North Growth Market.

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted