Bonzun ingår avtal med ytterligare influensers i USA och England

Som tidigare meddelats har Bonzun AB ingått strategiska samarbeten på Instagram, TikTok och Youtube genom tjänsten Bonzun IVF. Det arbetet fortskrider och nu knyts fler starka personer till bolaget för att öka synligheten och närvaron i England och USA.

Samarbeten ingås med följande profiler:
- Ariel Taylor "Carried.with.love", är terapeut specialiserad på fertilitet och hon är dessutom äggdonator och surrogat. Ariel har genomgått 4 surrogatgraviditeter och ska genomgå sin 5e under 2022. Ariels instagramkonto Carried.with.love har 24.1k följare

- Lara Bloom "lara.bloom" är professor inom området för patientengagemang och är en stark talesperson även inom LGBTQ+ rörelsen. Lara och hennes fru genomgår IVF och det är Laras fru som ska bära barnet. Lara.bloom har 19.5k följare på IG och 2k prenumeranter på Youtube.

Emma Wichman, Marknadschef på Bonzun: "För oss är det otroligt viktigt att vara inkluderande och samarbeta med personer i olika familjekonstellationer eller de som hjälper andra att bli föräldrar. Detta återspeglas i de influensers vi samarbetar med. Föräldraskap handlar om vem man är som förälder - inte kön, läggning eller om man väljer att osjälviskt hjälpa andra att få barn. Det är en av grundpelarna i Bonzuns identitet, vi ska finnas tillgängliga för alla. Våra senaste samarbetspartners Ariel och Lara visar en annan sida av fertilitetsbehandlingar - Ariel hjälper andra människor uppfylla sina drömmar om att bli föräldrar genom att bära barnet åt dom, eller Lara som är partnern där hennes fru genomgår IVF-behandlingen. Det blir en ny vinkling och vi får följa hur deras fertilitetsresa underlättas med hjälp av Bonzun IVF. Vi har fått ett otroligt gensvar från våra första samarbeten och nu vi vill givetvis fortsätta sprida kunskapen om Bonzun IVF och vad appen har att erbjuda alla de som genomgår fertilitetsbehandlingar".

Som Bolaget tidigare har kommunicerat i Bolagsbeskrivningen är målet med Bonzuns digitala strategi mot konsumenter att vara en trovärdig och värdefull källa för information som stöd till alla IVF-patienter globalt. Samarbetena ingås med kvinnor som själva genomgår en fertilitetsbehandling och använder Bonzun IVF som stöd under denna tid. Syftet med samarbetena är att öka kännedom och bredda kunskap om Bonzun IVF appen samt driva marknadsexpansionen utanför Sveriges gränser.

Om Bonzun IVF
Bonzun IVF är en app som lotsar patienter steg för steg genom en fertilitetsbehandling, allt utformat efter den specifika patientens behandling och protokoll. Bonzun IVF är designad för att minska stress och ångest samt att så sätt öka chanserna för en lyckad behandling. Inuti appen finns flertal tjänster såsom läkemedelsschema, information om behandling steg för steg, global community, frågor & svar och mycket mer.

För ytterligare information:
Emma Wichman, CMO
Tel: 072-321 02 26
E-post: [email protected]

Bonzun
Bonzun grundades 2012 av Bonnie Roupé med visionen av att tillgängliggöra evidensbaserad medicinsk information på ett förståeligt och smart sätt till allmänheten. Bonzuns första tjänst, den virtuella barnmorskan som lanserades 2014, har hjälpt miljontals kvinnor att känna sig trygga under sina graviditeter. I slutet av 2019 släpptes Bonzun IVF, en personlig IVF-app som utvecklats specifikt för att minska stress och ångest samt öka chanserna att lyckas med en fertilitetsbehandling. Företagets senaste tillskott, Bonzun evolve, är ett interaktivt digitalt program som stöder självutveckling och hantering av stress genom beteendeterapi.

För mer information, vänligen besök: www.bonzun.com

Bonzuns aktie handlas under kortnamnet BONZUN på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission: telefon: +46 (0)8 503 000 50, e-mail: [email protected].


Nu talar Bonzun IVF spanska!

Satsningen på att nå fler kvinnor som genomgår fertilitetsbehandlingar fortskrider enligt plan och nu lanseras tjänsten Bonzun IVF på spanska. Fler språk kommer att lanseras inom kort enligt Bonzuns strategi och målsättning för global uppskalning av IVF-appen. 


Utökat samarbete med Kungliga Tekniska Högskolan för tjänsten Bonzun Evolve

Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) som i augusti 2021 ingick samarbete med Bonzun har nu i juni valt att utöka samarbetet och köper 450 nya licenser av Bonzun evolve programmet. Programmet kommer att implementeras med start i augusti. Totalt har cirka 750 medarbetare från KTH erbjudits självledarskapsprogrammet Bonzun Evolve via Ninfea som är samarbetspartner till Bonzun. 


Bonzun IVF appen lanseras i Tyskland

Bonzun IVF kommer under veckan lanseras på tyska i AppStore och Google Play Store. Det här är ett led i satsningen på global uppskalning som bolaget tidigare har kommunicerat. Tjänsten finns sedan tidigare på svenska, engelska och kinesiska.



Bonzun AB (publ) - Delårsrapport Q1 januari - mars 2022

Bonzun AB (publ) - listat på Nasdaq First North Growth Market - släpper härmed delårsrapport avseende januari till mars 2022. Rapporten i sin helhet finns för digital nedladdning bl a på bolagets hemsida bonzun.com och investor.bonzun.com/finansiella-rapporter/.


Kommuniké från årsstämma i Bonzun AB den 20 maj 2022

Bonzuns årsstämma hölls den 20 maj 2022 varvid bl a nedanstående beslut fattades. Styrelsen hade beslutat att stämman skulle hållas enbart genom poströstning med stöd av de tillfälliga lagregler som gäller under 2022.


Bonzun lanserar mobilanpassad version av iKBT-programmet Bonzun evolve

I linje med tidigare kommunicerade målsättningar lanserar Bonzun nu en mobilanpassad version av iKBT-programmet Bonzun evolve. Evolveprogrammet hjälper företag att skapa hållbara arbetsplatser där medarbetare mår bra. Den som genomgår Bonzun evolve-programmet får hjälp att stärka sitt självledarskap, rusta sig själv inför stressiga perioder och göra beteendeförändringar för att skapa balans mellan arbete och privatliv. 




Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted