Affärsidé

Till individer som lider av stress ska Papilly via hälsoportaler i samarbete med lokala aktörer tillhandahålla evidensbaserade antistressprodukter och tjänster.

Verksamhet

Under 2013 etablerade Papilly tillsammans med relevanta partners sin första webbportal i Sverige.

Tillsammans med strategiskt utvalda lokala aktörer kommer Papilly starta upp webbportaler på nya marknader. Genom att starta upp dotterbolag på respektive marknad ges en möjlighet att anpassa plattformen till den lokala målgruppen och samtidigt knyta sig an relevanta partners för att skapa de bästa förutsättningarna för en stabil tillväxt. Lokala medieaktörer med starkt varumärke och etablerade kundrelationer har visat intresse att ge Papilly unika möjligheter att snabbt nå stora målgrupper. Affären byggs kring den webbtjänst Papilly utvecklar genom en s.k. "freemium model", där affärsmodellen består av en stadig ström återkommande intäkter i form av abonnemangsavgifter från premiummedlemmarna i webbportalen. Basmedlemskapet är gratis och innebär att besökaren får ta del av en delav innehållet på sajten. Syftet med basmedlemskapet är att få en snabb spridning av tjänsten och även skapa ett unikt kundkartotek som ligger till grund för produkt- och annonsförsäljning samt forskning. Premiummedlemmen får ta del av ett bredare utbud av program och en större flexibilitet då programmen låter sig individanpassas.

BOLAGSORDNING FÖR PAPILLY AB (PUBL)

Org nr 556884-9920

Antagen på bolagsstämma den 27 mars 2020


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted