Affärsidé

New Nordic är ett kosttillskottföretag som fokuserar på starka internationella varumärken inom specifika hälsomarknadssegment som sömn, åldersbekämpning och viktminskning, samt hår-, hud- och naglar.

Verksamhet

New Nordic följer en strikt definierad strategi för att öka sina marknadsandelar lokalt och bygga upp internationella varumärken inom denna vanligtvis så oerhört fragmenterade industri.

New Nordics verksamhetsstrategi är baserat på företagets unika förmåga att utveckla innovativa produkter för att erbjuda sina konsumenter nya lösningar med överlägsen effektivitet och användarenkelhet. Packat i förpackningar med tydliga varumärken. New Nordic är av den uppfattning att en kontinuerlig investering i forskning och utveckling, marknadsföring och reklam är avgörande för utvecklingen och försäljningen. Företaget är också av den uppfattning att det är viktigt att bygga nära och långsiktiga relationer med leverantörer i den ursprungliga leveranskällans närhet för att kunna kontrollera kvaliteten från fältet och skogen till den färdiga produkten. New Nordic strävar också efter att kontrollera sina varumärken i alla aspekter av verksamheten.

I New Nordics strategi ingår att expandera det geografiska distributionsnätverket för att på ett effektivt sätt nå fler kunder. Antingen genom egna nationella försäljningsoch marknadsföringsföretag eller genom distributörer med högt anseende. Företagets produkter distribueras via apotek, så kallade drugstores och hälsokostbutiker och genom företagets egen internetbutik.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted