Affärsidé

Att utveckla, tillverka och marknadsföra patenterade produkter som underlättar för patienter att optimera sin medicinering.

Verksamhet

MedicPen säljer ett komplett system för hantering av medicinering i tablettform. Medimi® är ett medicineringshjälpmedel som består av en datoriserad tablettdispenser. Medimi® finns i olika storlekar och med olika tekniskt innehåll för att passa olika patientbehov.

Mjukvaran i Medimi® håller rätt på och påminner när det är dags att ta sin medicin och att rätt tablett matas ut vid rätt tidpunkt och i rätt ordning. Kombinationen av påminnelse och möjlighet till kontroll av historiken i medicineringen har visat sig ge betydligt bättre följsamhet och vårdresultat.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted