Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Mavshack Zero - nu även för din iPhone

För cirka tre veckor sedan lanserade Mavshack nordens nya reklamfinansierade filmtjänst, Mavshack Zero (mavzero.com). Nu förbättras kundupplevelsen ytterligare i och med lanseringen av app för iPhone. App för Android kommer lanseras inom kort. Ladda ned Mavshack Zero för iPhone här: https://apps.apple.com/se/app/applink/id6444358972

Filmerna som finns tillgängliga från helgen är en actionthriller, "Five thirteen", respektive det musikaliska dramat, "Grand Piano". Mavshack tar ett nytt grepp inom streamingmarknaden, genom att erbjuda en helt kostnadsfri streamingtjänst för filmintresserade på den nordiska marknaden.

Mavshack Zero erbjuder registrerade medlemmar två utvalda filmtitlar i veckan på plattformen, vilka kan streamas när och hur många gånger de vill under perioden, därefter ersätts de med två nya titlar. Mavshack Zero är skapad för den kostnadsmedvetna filmälskaren som har svårt att välja film till kvällen. Användare som registrerar sig på Mavshack Zero får löpande nyheter om kommande filmer, genrer och annan information om film och samarbeten. Från start fanns tjänsten att tillgå via webbläsare, som en betaversion, och nu finns app för iPhone tillgänglig och inom kort lanseras appen för Android.

Stockholm 8 december

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, Vd Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se
Mavshack lanserar gratis filmtjänst - Mavshack Zero

Mavshack lanserar idag en helt gratis filmtjänst för filmintresserade på den nordiska marknaden, Mavshack Zero (www.mavzero.com)


Mavshack genomför riktad emission för kvittning av existerande skulder

Styrelsen för Mavshack AB har i dag beslutat att genomföra en riktad emission till en grupp investerare på totalt 9 370 000 kr. De nya aktierna emitteras till en teckningskurs om 0,025 kronor per aktie. Den volymvägda genomsnittskursen 1- 15 november har varit 0,0228 vilket innebär att teckningskursen är satt med en premie på 9,8 % mot snittkursen för perioden. Totalt emitteras 374 800 000 aktier i Mavshack AB vilket innebär en utspädning av existerande aktieägare med 28,4 %.


Kommuniké från extra bolagsstämma

Extra bolagsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 14 november 2022, kl 10.30. Totalt var 338 136 307 röster av 1 319 736 418 (25,62 %) närvarande.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted