Mavshack Zellma adderar köpfunktionalitet via Swish

Mavshack Zellma lanserar en Swishlösning för liveshopping i samarbete med Adoveo, för att ytterligare förenkla köpprocessen för liveshopping-kunder. Swish & deliver innebär att man i livesändningen klickar på en länk eller QR-kod som direkt öppnar Swish hos det säljande varumärket med ett förinställt pris på just det erbjudande som kunden valt att köpa. Målsättningen är att hela processen skall gå på under minuten.

"Vi testade Swish & Deliver live i Generation Zellma tillsammans med Base of Sweden och det fungerade utmärkt" säger Pål Burman, VD på Mavshack Zellma. Nu utvecklar vi detta ytterligare så att man kan göra kombinationsköp med flera produkter. Huvudstrategin är ju att kunden betalar direkt utan att hamna i en köpkorg för att sedan gå till betalning. Då kan hela kundresan ta mindre än en minut" fortsätter Pål.

Cecilia Johansson på Adoveo är mycket nöjd med utfallet av Swish & Deliver. "Vi har fokuserat på att förenkla och snabba på själva köpprocessen i liveshopping. Vill du köpa ett erbjudande som kan var begränsat i antal och tid så skall själva köpet gå blixtsnabbt. Och för varumärket så flyttar du fram själva betalningen först för att sedan låta kunden fylla i sina uppgifter i ett bekräftelse sms." fortsätter Cecilia Johansson

"Vi är mycket imponerade och stolta över vår partner Adoveo som så exemplariskt använder Swish plattform för att skapa innovativa och nytänkande kundresor" säger Sofia Norén Communication & Growth Manager på Swish.

För ytterligare information kontakta;

Pål Burman, CEO Mavshack Zellma, 070-3255774

Cecilia Johansson, Adoveo på tel 0733-845855 alt cecilia@adoveo.com

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se. Mer information finns på www.mavshack.se

Kommuniké från bolagsstämma

Ordinarie årsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 16 april 2021. Totalt var 73 023 059 röster av 699 364 967 (10,44 %) närvarande.


Rättelse: Tryckfel i Q1 sammanfattning

Procentsatsen i sammanfattning och VD-brev har följt med från rapporten från fjärde kvartalet 2020.


Kvartalsrapport 1 2021

Kvartal 1 2021

  • Rörelsens intäkter för kvartalet var 18,1 (11,9) MSEK, en ökning med 91% från samma period förra året.
  • Rörelseresultatet uppgick till -6,7 (-1,6) MSEK (EBIT).
  • Resultatet före avskrivningar uppgick till -5,0 (0,1) MSEK (EBITDA).
  • Rörelsens kostnader uppgick till -24,8 (-13,6) MSEK.
  • Omsättningen för Mavshack Streaming uppgick till ca 3,7 (2,5) MSEK, en ökning med 48% från samma period föregående år.
  • Omsättningen för Mavshack IT uppgick under perioden till ca 14,2 (7,5) MSEK, en ökning med 89% från samma period föregående år.

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I MAVSHACK AB (PUBL)

Aktieägarna i Mavshack AB (publ), org.nr 556721-5388 ("Bolaget"), kallas härmed till årsstämma fredagen den 16 april 2021, kl. 10.00 hos Bolaget, Karlavägen 58 i Stockholm.Mavshack Zellma ska producera liveshopping åt Matsmart

Mavshack Zellma har ingått avtal med e-handeln Matsmart om att producera och sända en serie liveshopping-avsnitt under våren. Från mars till maj månad ska Zellma producera och distribuera totalt åtta program med olika inriktning och produkter.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted