Mavshack samarbetar med I-Remit för att underlätta kontantbetalning av abonnemang i minst 23 länder

Mavshack samarbetar med den största filippinska leverantören av icke-banköverföringstjänster I-Remit för att underlätta kontantbetalningar för prenumerationer på GMA-paket minst 23 länder runt om i världen. Detta är en fortsättning på Mavshack och GMA: s arbete för att göra det enkelt för filippiner att prenumerera och titta på GMA-innehåll överallt i världen. Även om online-betalningar redan finns i alla länder föredrar många filippiner fortfarande att betala kontant i de flesta länder runt om i världen. I-Remit är ett företag som levererar exakt denna lösning för filippiner med ett växande nätverk av överföringsställen som består av dotterbolag, filialer och sammanslutningar minst 23 länder och territorier i Asien-Stillahavsområdet, Nordamerika, Europa och Mellanöstern.

I-Remit är ett av endast två överföringsföretag som är noterade på den filippinska börsen, och övervakas och regleras också av Bangko Sentral ng Pilipinas.

"Vi fortsätter att bygga vårt distributionsnätverk till ett av de starkaste i världen som tillgodoser den filippinska gemenskapen och behoven över hela världen. Det vi gör här och nu kommer att fortsätta generera avkastning på såväl kort som lång sikt. Detta samarbete har som syfte att göra det lätt för våra konsumenter genom att förse dem med alla möjliga val av betalning och för konsumtion av innehåll. "; säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB.

"Vi söker ständigt efter sätt att bidra till våra OFW: s övergripande välbefinnande och detta partnerskap stämmer väl överens med vår kontinuerliga arbete att föra dem närmare hemlandet", säger Harris Jacildo, ordförande för I-Remit.

Kapuso utomlands i alla dessa länder kan nu ta sig till sina närmaste i-Remit-filialer för att köpa sitt GMA Pinoy-paket och GMA on Demand-abonnemang på Mavshack för att njuta av alla deras favoriter och senaste Pinoy-shower.

För mer information, besök mavshack.com eller gmapinoytv.com eller iremitx.com.

Stockholm den 10 december 2019
Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:
VD Tommy Carlstedt
Telefon 08 1245179

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 december 2019 kl. 12:00 CET.

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, IPMovers, Mavshack Movies och Recapture IT, YourIT samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se. Mer information finns på www.mavshack.se

Fortsatt ökning av efterfrågan för Mavshacks streamingtjänster - 216% ökning mot föregående år

Det är fortsatt hög efterfrågan på bolagets streamingtjänster och ökningstakten är fortsatt hög.


Kommuniké från bolagsstämma

Ordinarie årsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 30 juni 2020. Totalt var 73 582 773 röster av 568 465 876 (12,94 %) närvarande.


Förtydligande av tidigare lämnad information gällande Mavshacks Android-app

Mavshacks Android-app kommer att distribueras av ett nätverk som jobbar med förinstallerade appar via egen plattform. Syftet med samarbetet är att öka tillgången till appen på nya marknader. Initialt kommer Mavshacks Android-app att finnas på flera olika Androidmobiler på några av Mavshacks huvudmarknader, bland annat Mellanöstern, Storbritannien samt Italien.


Riktad emission registrerad

Mavshack AB's styrelse har baserat på mandat från den extra bolagsstämma den 3:e juni genomfört en riktad emission om 150 000 000 aktier till kursen 0,13 kr.KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

Aktieägarna i Mavshack AB (publ), 556721-5388 ("Bolaget") kallas härmed till årsstämma tisdagen den 30 juni 2020 kl. 10.00 hos Bolaget, Karlavägen 58 i Stockholm.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted