Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Mavshack liveshopping lanserar appar i Indien

Mavshack Live lanserade tidigare i år e-handelsportalen mavshacklive.in på den indiska marknaden. För att förstärka köpupplevelsen lanseras nu även appar både för Android och iOS. På mavshacklive.in finns det redan nu över 200 anslutna företag som gemensamt erbjuder mer än 30 000 produkter. Bakgrunden till att Mavshack lanserar appar är en anpassning till konsumenternas "mobile first" och/eller "mobile only" beteende.

Mavshacklive.in är en e-handelsportal där den traditionella e-handelsupplevelsen kombineras med liveshoppingens fördelar. Produkter presenteras i ett streamat videoformat som bevisats vara oerhört framgångsrikt för Mavshacks Lives företagskunder i Sverige och Indien.

"Den indiska marknaden för e-handel uppgick 2021 till 84 miljarder USD och beräknas uppgå till 200 miljarder USD redan 2027*. En McKinsey-studie har förutspått att 10-20% av denna marknad kommer bestå av liveshopping. Detta nya och växande område kan ha exponentiell tillväxt i nära framtid och Mavshack positionerar sig för att dra fördel av det genom att vara en av de tidiga spelarna." säger Anand Jhingan, chef för affärsutveckling Mavshack Indien.

Mavshacks DNA är streaming, oavsett om det är blockbusterfilmer, kända TV-serier från Filippinerna, företagsevent eller det senaste tillskottet i form av liveshopping.

* https://www.mckinsey.com/business-functions/mckinsey-digital/our-insights/its-showtime-how-live-commerce-förvandlar-shopping-upplevelsen

 https://www.statista.com/statistics/792047/india-e-commerce-market-size/

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, Vd Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected] Mer information finns på www.mavshack.se

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted