Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Generation Zellma med ny liveshopping-partner

Haiendo gör sin tredje liveshoppingproduktion i Mavshack Zellmas studio på fredag kl 16.00, där också makeup-märket Base of Sweden gör debut i Generation Zellma.

"Jag är väldigt nöjd med mina två första program med Zellma så vi kör igen på fredag," sa Gustaf Kock, VD och grundare av Haiendo AB, en snabbväxande E-handel inom designermode. "Jag planerar att fortsätta med Zellma och sälja mer med liveshopping, som är framtidens väg till kunderna."

I fredagens program, som leds av influencern och youtubern Bea Reiman med 173.000 följare på Youtube, kommer Base of Sweden berätta om och sälja sina innovativa makeup-produkter.

"Det ska bli väldigt kul att göra liveshopping tillsammans med Zellma," säger Carla Antonia von Hofsten, Marknadsförare på Base of Sweden.

"Våra makeup-produkter är unika och innovativa. Så att kunna förklara och demonstrera vår vision och våra produkter på ett underhållande sätt ihop med en så erfaren partner som Zellma tror vi är helt rätt väg att gå", säger Carla.

Mavshack Zellma erbjuder underhållande och effektiv liveshopping. Zellma, som är en del av Mavshack AB, drivs av professionella tv-producenter, välkända programledare och influencers.

För mer information vänligen kontakta:

Pål Burman, CEO Mavshack Zellma, 070-3255774

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08-12451790

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se

Nerladdningsbara filer
Mavshack lanserar gratis filmtjänst - Mavshack Zero

Mavshack lanserar idag en helt gratis filmtjänst för filmintresserade på den nordiska marknaden, Mavshack Zero (www.mavzero.com)


Mavshack genomför riktad emission för kvittning av existerande skulder

Styrelsen för Mavshack AB har i dag beslutat att genomföra en riktad emission till en grupp investerare på totalt 9 370 000 kr. De nya aktierna emitteras till en teckningskurs om 0,025 kronor per aktie. Den volymvägda genomsnittskursen 1- 15 november har varit 0,0228 vilket innebär att teckningskursen är satt med en premie på 9,8 % mot snittkursen för perioden. Totalt emitteras 374 800 000 aktier i Mavshack AB vilket innebär en utspädning av existerande aktieägare med 28,4 %.


Kommuniké från extra bolagsstämma

Extra bolagsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 14 november 2022, kl 10.30. Totalt var 338 136 307 röster av 1 319 736 418 (25,62 %) närvarande.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted