REGMAR

Ny order till Imsys på 600,000 SEK

Imsys' norska kund NEO Monitors AS ökar inköpen av produkten IM3000. NEO Monitors AS har varit i kund i flera år och lägger nu en order på 400 mikroprocessorer att levereras under 2023 till ett totalt värde av 600,000 SEK.

"NEO Monitors AS förlänger samarbetet med Imsys med en ny order under 2023. Vi har köpt denna teknologi från Imsys under flera år och är mycket nöjda med samarbetet" säger Sourcing Manager Albert Graff Øverby på NEO Monitors AS.

För mer information, vänligen kontakta:
Jonas Waern, Verkställande Direktör
[email protected] +46 703 228 663

Denna information är sådan information som Imsys är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2022-11-08 15:55 CET.

Imsys AB (publ) är ett svenskt AI-bolag. Bolaget, som grundades 1981, utvecklar, designar och säljer en egenutvecklad flexibel mikroprocessor som historiskt använts för högspecialiserade tillämpningar. Detta har drastiskt ändrats under de senaste åren och numera finns kunderna inom artificiell intelligens, AI. Imsys kunder finns i hela den industrialiserade världen och är verksamma inom områdena bildigenkänning i bilsäkerhetslösningar, säkerhetslösningar för lås och smarta sensorer, men även mobilkommunikation (5G), medicinsk bildanalys, blockchain-lösningar, dynamisk prissättning och applikationer som kräver massivt beräkningsarbete.

Om Imsys

Prenumerera

Få löpande information från Imsys via e-post.

Handelsinformation

Marknad Nordic SME Kortnamn IMSYS ISIN-kod SE0021309689 Mentor Mangold Fondkommission AB