Affärsidé

Bolagsgruppen erbjuder idag centrala och kundnära lösningar inom contact center (både inbound och outbound), outsourcingtjänster inom försäljning och kundtjänst, bemanning, marknadsundersökningar samt finansiella tjänster inom fakturahantering, inkasso och factoring.

Verksamhet

Hubbr omfattas av följande affärsområden:

CONTACT
Contactcenter med lång erfarenhet och djup kompetens. Alla typer av affärsdriven kontakt vars syfte är att driva försäljning och bygga långsiktiga relationer. Allt från proaktiv försäljning till kundtjänst.

PEOPLE
Bemanning som du verkligen kan lita på i alla lägen. Oavsett om du vill bemanna en tjänst eller en hel funktion så fokuserar vi alltid på varumärkesvård och affärsmässighet.

RESEARCH
Marknadsundersökningar där fokus alltid ligger på kvalitet, transparens och flexibilitet. Dedikerade projektledare som håller kontinuerlig kontakt med kunden ger resultat.

OUTSOURCE
Din säljpartner som når resultat och vårdar ditt varumärke. Erfarenhet och kunskap inom allt från kampanj- och portföljförsäljning till att sätta upp en hel säljavdelning.

FINANCE 
Faktura och kreditvård som ger hög lyckandefrekvens och resultat. Med exceptionell servicegrad, effektivitet och kunnighet erbjuder vi marknaden de bästa tjänsterna inom kapital- hantering och aktiv kreditvård.

hubbr är medlem i Kontakta (f.d. Sveriges CallcenterFörening) och Bemanningsföretagen, samt har tillstånd av Finansinspektionen att bedriva försäkringsförmedling.Bolaget är medlem i Almega och har kollektivavtal med unionen. Bolaget har operativa verksamheter i Stockholm och Hofors (Gästrikland). I syfte att expandera verksamheten och bredda tjänsteutbudet till befintliga och nya kunder förvärvades Bra Röster AB, Makalös AB samt Rationell Finans AB.

Bolagsordning


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted