Coegin Pharma AB avslutar mentorsavtal med beQuoted

Coegin Pharma AB har beslutat att avsluta sitt mentorsavtal med beQuoted per den 30 september 2022.

I enlighet med NGM Nordic SME:s regler ska bolag ha en mentor under de första två åren som bolaget är listat på NGM Nordic SME. Då den enligt avtalet föreskrivna tvåårsperioden kommer att löpa ut per den 30 september 2022, så har Coegin Pharma AB beslutat att avsluta mentorsavtalet med beQuoted AB per den 30 september 2022.

VD Tore Duvold kommenterar
"Stort tack till beQuoted som alltid tillhandahållit snabb och relevant rådgivning vid behov. Vi avser upprätthålla kontakt med beQuoted och är mycket nöjda med samarbetet med de som mentor." 

För mer information, vänligen kontakta:
Tore Duvold, VD
E-post: [email protected]
Telefon: +45 61 90 50 66

 Besök också bolagets websida för mer information på www.coeginpharma.com.

Om Coegin Pharma AB
Coegin Pharma är ett bioteknikföretag som med unika teknologier och kompetenser utvecklar banbrytande behandlingar inom cancer och inflammation. Fokus är på sjukdomar med ett stort ouppfyllt medicinskt behov och är baserat på gedigen forskning genom nya biologiska angreppssätt med både småmolekyler och peptidbaserade läkemedelskandidater. Coegin Pharma skapar värden genom att på ett effektivt sätt ta innovativa koncept med stor terapeutisk potential till kliniska studier och "proof of concept".

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted