Bolagsstämmokommuniké - årsstämma

Stockholm 22 juni, 2020 - Bolagsstämmokommuniké från årsstämma 17 juni 2020

Delta Environmental Projects AB har onsdagen den 17 juni 2020 klockan 10.00 haft årsstämma på Birger Jarl Conference, Birger Jarlsgatan 61A, Stockholm.

Stämman beslöt:

  • att fastställa de i årsredovisningen intagna resultat- och balansräkningarna,
  • att disponera årets resultat i enlighet med styrelsen förslag, samt, att bevilja styrelsen och verkställande direktören ansvarsfrihet för sin förvaltning av bolagets angelägenheter under räkenskapsåret.
  • Beslutades att ett arvode på 75 000 kronor skall utgå till envar av de bolagsstämmovalda styrelseledamöterna och att 125 000 kronor skall utgå till styrelsens ordförande. Arvode till revisorn föreslås utgå enligt godkänd räkning.
  • Omvaldes Christian Bönnelyche, Habeebur Rahman Kudraikar och Håkan Gustafsson som styrelseledamöter med Christian Bönnelyche som ordförande.
  • Revideco, med huvudansvarig revisor Erik Emilsson omvaldes som revisor.
  • Stämman beslutade att Styrelsen bemyndigas att, inom ramen för gällande bolagsordning, under tiden intill nästa årsstämma, vid ett eller flera tillfällen, med eller utan avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, fatta beslut om emission av aktier och/eller konvertibler och/eller teckningsoptioner till marknadsmässiga villkor mot vederlag i form av kontant betalning och/eller med apportegendom och/eller genom kvittning. Övriga emissionsvillkor ska bestämmas av styrelsen.
    Syftet med bemyndigandet och skälen till eventuell avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt är att anskaffa rörelsekapital, möjliggöra genomförandet av förvärv av hela eller delar av bolag eller verksamheter samt att finansiera Bolagets fortsatta tillväxt.
  • Stämman beslutade om ändring av bolagsordningen
    Styrelsen föreslår att bolagstämman beslutar att ändra §4 och §5 bolagsordningen i huvudsak i enlighet med vad som anges i det följande.
    Enligt den nuvarande § 4 i bolagsordningen ska aktiekapitalet vara lägst 664 625 kronor och högst 2 658 500 kronor. Styrelsen föreslår att bolagsordningen ändras så att aktiekapitalet ska vara lägst 810 000 kronor och högst 3 240 000 kronor.
    Enligt den nuvarande § 5 i bolagsordningen ska antalet aktier vara lägst 330 000 000 och högst 1 320 000 000. Styrelsen föreslår att bolagsordningen ändras så att antalet aktier ska vara lägst 405 000 000 och högst 1 620 000 000.

För ytterligare information kontakta:
Håkan Gustafsson, VD, [email protected], mobil +46-70-268 00 35.

www.deltaminerals.se

Fakta om Bolaget
Delta Environmental Projects AB är ett bolag vars aktier handlas hos Graviton. Det är ett publikt svenskt aktiebolag som är moderbolag i en koncern med rättigheter att genomföra miljöprojekt för eroderat material i Filippinernas floder med regionala/lokala myndigheters tillstånd. Bolagets mål är att utvinna fyllnadssand och byggmaterialsand för export och den inhemska marknaden.


Om Delta Minerals

Prenumerera

Få löpande information från Delta Minerals via e-post.

Handelsinformation

Marknad Gravitonlistan Kortnamn DEMI-B ISIN-kod SE0005620051