Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Årsredovisning för 2022

Cibus Nordic Real Estate AB:s (publ) årsredovisning för 2022 har offentliggjorts och finns tillgänglig på Cibus webbplats www.cibusnordic.com.

"Ett bra år för Cibus trots oro och krig i Europa. Livsmedelsbutiken behövs alltid, kanske ännu mer i oroliga tider då vi tenderar att äta mer hemma och tänka på våra utgifter."

- Sverker Källgården, VD

17 mars 2023

För ytterligare information, vänligen kontakta

Sverker Källgården, VD

[email protected] 
+46 761 444 888

Pia-Lena Olofsson, CFO

[email protected] 
+46 708 580 453

Länk till rapportarkivet: https://www.cibusnordic.com/investors/financial-reports/

Om Cibus Nordic Real Estate

Cibus är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. Företagets affärsidé är att förvärva, förädla och förvalta fastigheter av hög kvalitet i Norden med dagligvaruhandelskedjor som ankarhyresgäster. Företaget äger för närvarande drygt 450 fastigheter i Norden. De viktigaste hyresgästerna är Kesko, Tokmanni, Coop Sverige, Lidl och S-gruppen.   

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted