Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Brandbee lanserar videoverktyget VideoBurst

Det nya videoverktyget VideoBurst bygger på tanken om att kunder själva med enkelhet ska kunna skapa effektiv marknadsföring genom rörligt innehåll. I ett första steg kommer intäktsmodellen bestå av försäljning av kundunika mallar. Under våren kommer tjänsten att vidareutvecklas till att bli en SaaS-tjänst där kunderna själva kan hantera sitt flöde i helhet.

Brandbee har under förra året byggt ett nytt  videoverktyg inom tjänsten VideoBurst. Marknaden för rörligt innehåll har exploderat sedan Brandbee lanserade grunden till  Videoburst 2017. Då var det rörliga stillbildsmallar som var i  fokus. I den nya versionen är det automatisering, interaktivitet, green- screens och AR (Augmented Reality) i fokus. För att marknadsföra vår nya tjänst och låta kunderna ta kontakt med oss har vi skapat kampanjsidan

https://www.skapavideo.se/

Det är på sociala medier som stora delar av dagens marknadsföring tar plats, det är därför viktigt att ständigt uppdatera kanaler med nytt innehåll. Med VideoBurst kan företag fylla sina flöden inom sociala medier automatiskt vilket leder till ökad interaktion med sina kunder. Syftet med VideoBurst verktyget är att göra det enkelt för marknadsavdelningar att använda video i deras ordinarie kampanjer. Plattformen VideoBurst går automatiskt in och hämtar innehåll som till exempel nya bilar, hus med mera och skapar därefter kampanjer. Det är sedan enkelt  att publicera i den kanal som är mest lämpad, såsom Facebook, Instagram, Youtube eller webbsidor.

En av fördelarna med att använda sig av VideoBurst skräddarsydda video-mallar är att marknadsföringen blir mer personlig och lokalt anpassad. Mallarna har en genomgående design som är anpassade efter kundens behov. Initialt bygger intäktsmodellen på försäljning av skräddarsydda, kundunika mallar till en månadsavgift. Under våren lanseras även en "self-service" tjänst där mindre företag enkelt kan välja sin egen mall och betala med kreditkort. I samband med det kommer den även att finnas tillgänglig som Saas-lösning utanför Sverige med tillhörande appar som kan laddas ner från Appstore och Google Play, dessa kommer lanseras samtidigt. 

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Clarenbring, VD
[email protected] 

Om Brandbee Holding AB

Brandbee Holding AB är ett bolag verksamt inom digital marknadsföring som möjliggör för företag att skapa professionell video, annonsera och hantera inkommande leads på ett kostnadseffektivt och enkelt sätt. Brandbee vill vara det självklara valet för företag som villKallelse till extra bolagstämma i Brandbee Holding AB

Aktieägarna i BrandBee Holding AB, org.nr 559046-7717 ("Bolaget"), kallas härmed till extra bolagsstämma den 30 november 2022, kl. 10.00 på Karlavägen 58, 5tr i Stockholm.


Kvartalsrapport 3 2022


Brandbee och Lydmar Hotel inleder samarbete kring digital strategi

Brandbee och Lydmar Hotel inleder ett samarbete kring digital strategi och marknadsföring. Lydmar är ett av Stockholms mest väletablerade varumärken inom besöksnäringen. Det är en unik mötesplats som aldrig upphör att vara aktuell eller locka ny publik. Brandbees expertis inom digital strategi och marknadsföring svarar väl mot Lydmars strävan att hålla en hög relevans även digitalt.


Kommuniké från extra bolagsstämma i Brandbee Holding AB september 2022

Brandbee Holding AB har idag, den 29 september 2022,  haft en extra bolagsstämma i Bolagets lokaler på Karlavägen 58. Samtliga beslut fattades med erforderlig majoritet.

Bolagsstämman beslöt i enlighet med styrelsens förslag att komplettera styrelsen med två nya ledamöter. Styrelsen består efter bolagsstämman av Johan Eriksson (ordförande), Stephan Knowles, Lennart Gillberg (nyval) och Tommy Carlstedt (nyval).


Brandbee får fortsatt förtroende från Spin The Bottle

Under sommaren genomförde Brandbee och reklambyrån Spin The Bottle ett projekt för lokalt riktad digital reklam, så kallad hyperlokal dynamisk programmatisk annonsering. Syftet var att med lokalt relevant reklam öka försäljningen av ett vin i ett urval av Systembolagets butiker. När kampanj- och försäljningsstatistik nu utvärderats har projektet bedömts så framgångsrikt att kampanjen förlängs.


Brandbee inleder samarbete med HYVE Innovation

Brandbee inleder genom sitt produktområde Student Competitions ett samarbete med tyska HYVE Innovation GmbH. I samarbetets första fas blir Student Competitions marknadsföringsmotorn för "Agents of Change", en tävling riktad mot studenter globalt.


Kallelse till extra bolagsstämma i Brandbee Holding AB

Aktieägarna i BrandBee Holding AB, org.nr 559046-7717 ("Bolaget"), kallas härmed till extra
bolagsstämma den 29 september 2022, kl. 10.00 på Karlavägen 58, 5tr i Stockholm.


Halvårsrapport 2022


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted