REGMAR

Uppdatering av föreslagen styrelse och Qlosr Holding ställer ut köpoptioner till blivande styrelseledamöter

Archelon AB (publ) ("Archelon" eller "Bolaget") tecknade den 13 april 2021 avtal ("Avtal") om omvänt förvärv av samtliga aktier i Qlosr AB ("Qlosr"). Avtalet är bl.a. villkorat av Archelons årsstämmas godkännande den 25 maj 2021. En uppdatering av föreslagen styrelse inför kommande årsstämma lämnas. Vidare har Qlosr Holding AB erbjudit Michael Englund och David Karlsson att förvärva en köpoption var i Archelon. Optionsavtalet gäller förutsatt att det omvända förvärvet av samtliga aktier i Qlosr genomförs samt att Michael Englund och David Karlsson väljs in i styrelsen för Bolaget vid årsstämman den 25 maj 2021.

Under processens gång har ägarna till Qlosr arbetat med att ta fram en stark och erfaren styrelse och meddelar därför en uppdatering av föreslagen styrelse inför kommande bolagstämma. Sedan tidigare är Bengt Engström, Johan Bjerhagen och Joakim Ribb föreslagen. Till dessa tre adderas nu två ytterligare oberoende ledamöter:

Michael Englund, född 1960
Tidigare Generalsekreterare på Svenska Ishockeyförbundet, har en stark kommersiell bakgrund från ledande befattningar inom framför allt tjänste- och servicesektorn, såväl nationellt som internationellt. Michael har under en längre tid bland annat verkat i styrelserna för AB Sporrong, Selecta AB, 21st Century Mobile AB (publ.), Kungliga Hovleverantör Föreningen, AB Svensk Ishockey och Inköpsdesign URE AB.

David Karlsson född 1976
David har en lång erfarenhet från ledande befattningar i Finansbranschen. Vidare har David en bakgrund från Merrill Lynch, Lynx Capital och Carnegie Investment bank i olika roller. Senast på Carnegie var David Head of Equities. David har en utbildning från Zickling School of Business Baruch College, New York

Qlosr Holding AB ställer ut en köpoption var till Michael Englund och David Karlsson där de har rätt att förvärva 10 000 000 B-aktier var i Bolaget. Utnyttjande av köpoptionen kan ske från och med den 3 januari 2022 till och med den 25 maj 2024. Lösenpriset per aktie i Bolaget är 10 öre.

Ny föreslagen styrelse i Bolaget inför kommande årsstämma:

Johan Bjerhagen, Ordförande
Bengt Engström, Ledamot
Joakim Ribb, Ledamot
Michael Englund, Ledamot
David Karlsson, Ledamot

Jonas Norberg, Extern VD

"Det är otroligt roligt att Qlosr lyckas attrahera denna starka kompetens. David och Michaels erfarenheter kommer att vara mycket värdefulla när vi fortsätter att utveckla Qlosr i en noterad miljö", säger Jonas Norberg, representant för Qlosr Holding AB.

2021-05-21

För ytterligare information, kontakta:
Tore Hallberg, VD, Archelon AB (publ), tel 031-131190, 0706-237390, e-post [email protected]

Denna information är insiderinformation som Archelon AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 maj 2021 kl 08.30.


Om Qlosr

Webbplats
qlosr.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Qlosr via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn QLOSR-B ISIN-kod SE0005594801