Appspotr expanderar med Zapier integration

Öppnar upp nya sätt att automatisera arbetsflöden och få mer tid för det som är viktigast - utan behov av kodning.

Appspotr är glada att kunna meddela att integrationen nu är slutförd och publikt lanserad med Zapier, en ledande plattform för automatisering av processer som tillåter Appspotr kunder att enkelt använda Appspotr plattformen tillsammans med Zapier, även om de inte kan koda.

Denna integration gör det möjligt för användare av Appspotr plattformen att automatisera arbetsflöden genom att sömlöst koppla Appspotr med över 5 000 andra plattformar, appar och verktyg. Användningsområden inkluderar att lägga till dataset, lägga till dataset objekt, uppdatera dataset objekt och radera dataset objekt automatiskt när vissa uppgifter och funktioner utförs genom antingen Appspotr själv eller någon annan app tillgänglig i Zapier.

Du kan till exempel skapa en app som uppdaterar ett Google-ark och vice versa, ett CRM som tar innehåll från en app och vice versa - Du kan enkelt automatisera alla dessa funktioner och arbetsflöden genom att använda din Appspotr app eller tredjepartsapp som en utlösare eller en åtgärd enligt dina krav.

Det finns flera kundfördelar med det nya Appspotr och Zapier samarbetet:

Flexibilitet: Appspotr användare kan integrera med över 5 000 integrerade system s k "Zapier-apps" och anpassa dessa appar för att skapa utvalda automatiserade arbetsflöden som stöder deras exakta krav.

Säkerhet: Miljontals kunder världen över litar på Zapier för att säkert överföra och synkronisera data mellan appar för att få jobbet gjort, med ingenjörer och säkerhetsteam placerade världen runt som är jour tillgängliga dygnet runt för att säkerställa pålitligheten.

Tidsbesparande: Appspotr användare kan automatisera arbetsflöden på några minuter och spara tid för manuellt skapade händelser, logik och navigeringsprocesser som tidigare tagit lång tid att slutföra.

Kostnadseffektivitet: Användare sparar pengar genom att effektivt skapa de arbetsflöden som behövs för att automatisera uppgifter.

För att ta reda på mer om Appspotr i Zapier besök: https://zapier.com/apps/appspotr/integrations

Kommentar från vd, Appspotr Patric Bottne:

- Vi är stolta över att vi kan presentera möjligheten för våra kunder att jobba med Zapier för att automatisera processflöden i appar byggda med Appspotr 3. Vi har redan ett starkt integrationsverktyg i Appspotr 3 där det snabbt och enkelt går att integrera appar med rest-API. Integrationen med Zapier är en ytterligare förlängning på möjligheterna runt integrationer i Appspotr 3. Integrationer ser vi som en strategisk nyckelfunktion i low code lösningar. Appspotrs integration med Zapier innebär att vi fungerar sömlöst med alla de viktigaste affärssystemen och digitala tjänsterna i världen - på en och samma gång. Vi förenklar inte bara apputveckling utan förenklar också affärsprocesser och minskar behovet av IT investeringar och förvaltning genom de möjligheter vi erbjuder med integrationer. Det känns spännande att vi fortsätter öka kapabiliteten i vår plattform och extra spännande att vi också når en kundbas på flera miljoner användare i Zapier att bearbeta för att bli Appspotr 3 kunder.

Göteborg den 2 augusti 2022

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: [email protected] 

Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, tel. +46 8 503 01 550, e-post: [email protected], www.mangold.se 

Om Appspotr

Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan skapa mobila appar utan förkunskaper inom kodning. Via bolagets plattform Appspotr 3 erbjuds tjänster relaterade till formgivning, innehåll och publikation som innebär snabbare, effektivare produktion av appar till en väsentligt lägre kostnad. Kunderna återfinns bland annat inom IT-bolag, webbutvecklare och andra företag vilka utvecklar mobila applösningar till slutkund samt inom företag och organisationer med behov av apputveckling inom organisationen. Moderbolaget Appspotr AB har sitt säte i Göteborg. Dotterbolaget Appspotr Studios AB har sitt säte i Stockholm.

Appspotr publicerar nyhetsbrev om bolagets arbete för att nå lönsam tillväxt

Appspotr meddelar att bolaget har publicerat utgåvan för november av sitt månatliga nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter


Appspotr tecknar avtal med handelsplatskund

Appspotr meddelar att bolaget har tecknat avtal med en handelsplats i Sverige. Avtalet avser leverans och underhåll av en informationsapp för intern kommunikation. Ordervärdet uppgår totalt till ca 100 000 kr.


Appspotr tecknar avtal om vidareutveckling av applösning med handelsplatskund

Appspotr meddelar att bolaget har tecknat ett avtal med en handelsplats i Sverige för utveckling av nya utökade funktioner till sin existerande applösning för intern kommunikation. Ordervärdet uppgår totalt till ca 500 000 kr.


Elon Group breddar sin befintliga tjänsteportfölj med fler appbaserade lösningar från Appspotr

Enligt pressmeddelande 2022-11-03, där Appspotr AB (publ) meddelade att bolaget har tecknat ett ramavtal med Elon Group AB (publ), en nordisk fackhandelskedja med över 900 butiker och en central funktion för avancerade lösningar inom IT och logistik, så kommenteras samarbetet här ytterligare från båda parter.


Om Appspotr Appspotr är ett IT-bolag som utvecklar, säljer och marknadsför mjukvarulösningar för utveckling av mobila appar med fokus på Low Code som innebär att användaren kan sk

Appspotr AB (publ) meddelar att bolaget idag har tecknat ett ramavtal med Elon Group AB (publ), en nordisk fackhandelskedja med över 900 butiker. Ramavtalet innebär att Elon Groups återförsäljare kan utöka sitt erbjudande inom appar och utvecklingstjänster med Appspotr som teknikleverantör.


Appspotr publicerar nyhetsbrev om bolagets multikanalstrategi för högre tillväxt

Appspotr meddelar att bolaget har publicerat utgåvan för oktober av sitt månatliga nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.


Valberedning inför Appspotrs årsstämma utsedd

Valberedningen inför Appspotrs årsstämma för räkenskapsåret 2022 har utsetts.


DELÅRSRAPPORT


Appspotr tecknar avtal med ny handelsplatskund

Appspotr meddelar att bolaget har tecknat avtal med en handelsplats i Sverige. Avtalet avser leverans och underhåll av en informationsapp för intern kommunikation. Ordervärdet uppgår totalt till ca 108 000 kr.


Appspotr tecknar avtal med ny handelsplatskund

Appspotr meddelar att bolaget har tecknat avtal med en handelsplats i Sverige. Avtalet avser leverans och underhåll av en informationsapp för intern kommunikation. Ordervärdet uppgår totalt till ca 100 000 kr.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted