REGMAR

Aerowash tecknar strategiskt samarbetsavtal med fransk vätskeleverantör

Aerowash har tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med det franska bolaget Socomore. Avtalet innebär att parterna på exklusiv och global basis ska samarbeta avseende marknadsföring och försäljning av varandras respektive produkter.

"Genom samarbetet med Socomore får Aerowash tillgång till Socomores globala försäljningsnätverk. Dessutom säkerställer vi att kunderna får tillgång de bästa produkterna på marknaden samt trygghet i leveranser av vätska. Detta är ett riktigt win-win samarbete och jag ser fram emot Paris Airshow där vi tillsammans ska marknadsföra vårt unika koncept. " säger Niklas Adler, VD för Aerowash.

Kort om Socomore: Socomore är en ledande tillverkare av ytskiktslösningar för bland annat flyg, rymd samt bilindustrin. Bolaget hade år 2022 över 350 anställda samt omsatte 83 MEUR.

Denna information är sådan som Aerowash är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-06-01 11:29 CET.

Tel: 073-679 39 37
E-post: [email protected]

Krickvägen 22, 803 09 Gävle

www.aerowash.com

Aerowash erbjuder produkter, lösningar och tjänster för exteriör tvätt av flygplan. Bolaget har utvecklat en produktportfölj bestående av automatiserade tvättrobotar som förkortar tvättprocessen med upp till 60 procent i jämförelse med gängse manuell metod mätt i tidsåtgång vilket genererar besparingar för flygbolag och flygplatser.

Om Aerowash

Aerowash utvecklar och säljer innovativa och effektiva system för utvändig tvätt av flygplan. 

Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn AERW-B ISIN-kod SE0009346299

IR-Kontakt

Niklas Adler VD [email protected] +46 73 679 39 37