Chans att bli delägare i Fasciaklinikerna - ett av Sveriges mest spännande hälsoföretag tar nu in pengar via Accumeo

Vill du investera i ett snabbt växande franchisesystem inom healthtech? Nu finns möjligheten att bli delägare i Fasciaklinikerna, ett helautomatiserat digitalt och skalbart franchisesystem, med patenterad behandlingsutrustning. Med 40 öppnade kliniker sedan 2020 tar de nu sikte mot 250 kliniker i Sverige och 1500 kliniker i EU.

Då många terapeutiska utbildningar är oreglerade har det lett till att det finns stora skillnader i kompetens, och bristen på standardisering har gjort att konsumenterna inte vet vart de ska vända sig, vad de kan förvänta sig och om de kommer få den hjälp de eftersöker.

Fasciaklinikerna samlar professionella terapeuter med olika yrkestitlar och olika utbildning under ett varumärke, en yrkestitel och ett gemensamt arbetssätt. Det väl genomtänkta affärskonceptet säkerställer ett kundbemötande i världsklass, behandling med enastående resultat och marknadsledande processer för annonsering, marknadsföring, försäljning, kommunikation, kundvård, administration och automatisering.

Läs mer och teckna i Fasciaklinikerna Fasciaklinikerna - projektsida)

"Jag har investerat i Fasciaklinikerna för att jag verkligen tror på det här" - Erik Hamrén, f.d. förbundskapten för Sveriges herrlandslag i fotboll.

4 skäl att investera i Fasciaklinikerna

  • Fasciaklinikerna är ett helautomatiserat, digitalt och skalbart franchisesystem med patenterad behandlingsutrustning, som gör vardagen enklare för de som brinner för att hjälpa människor.

  • Sedan lanseringen sommaren 2020 har Fasciaklinikerna öppnat 40 kliniker, men vill växa snabbare och ta till vara på det försprång som de har.

  • Genom att använda en beprövad expansionsform (franchise) kan bolaget på relativt kort tid öppna 250 kliniker i Sverige och 1500 kliniker i EU och nå en årlig omsättning på 1 miljard SEK.

  • Fasciaklinikerna växer exponentiellt och välkomnar nu nya aktieägare för att leverera en ny effektiv, lönsam och hållbar hälsovård - först i Sverige, sedan globalt.

Fasciaklinikerna tar in kapital för att förbereda för internationell expansion och ge franchisetagare & kunder möjlighet att vara med på resan.

Bolaget gjorde vinst redan första året, har en stabil organisk tillväxt och strategiska partners på plats med kompetens inom bl.a. franchise, automatisering och marknadsföring.Genom att ta in kapital under Q1 2022 kan de expandera snabbare både i Sverige och internationellt och därmed fullt utnyttja sitt first-mover advantage inom segmentet.Med ett väl utarbetat franchisesystem, beprövad erfarenhet och digitala processer för snabb skalbarhet har Fasciaklinikerna en möjlighet att inom 3-5 år bli global marknadsledare. Det finns en enorm efterfrågan och riktigt bra lösningar, men ingen har byggt kundresan - förrän nu.

Erbjudandet i sammandrag

Teckningsperiod: tom. 28 februari

Teckningskurs: 200 SEK/aktie

Emissionsvolym: 10 MSEK

Minsta teckningspost: 4000 SEK (20 aktier)

Bolagsvärde (pre-money): 100 MSEK

Markus Öberg

Fasciaklinikerna är ett helautomatiserat, digitalt och skalbart franchisesystem med patenterad behandlingsutrustning, som gör vardagen enklare för de som brinner för att hjälpa människor. Sedan lanseringen sommaren 2020 har Fasciaklinikerna öppnat 40 kliniker.

Uppstickaren Accumeo, som demokratiserar investeringar i onoterade aktier, stärker sin styrelse med kompetens från Swedbank


Med 4 framgångsrika kapitalanskaffningar sedan lanseringen i november 2021 har Accumeo snabbt etablerat sig som en av Sveriges snabbaste växande plattformar för equity crowdfunding. Med nya styrelseledamoten Monica Elgemark tar Accumeo nu sats för vidare expansion.


Chans att bli delägare i Fasciaklinikerna - ett av Sveriges mest spännande hälsoföretag tar nu in pengar via Accumeo

Vill du investera i ett snabbt växande franchisesystem inom healthtech? Nu finns möjligheten att bli delägare i Fasciaklinikerna, ett helautomatiserat digitalt och skalbart franchisesystem, med patenterad behandlingsutrustning. Med 40 öppnade kliniker sedan 2020 tar de nu sikte mot 250 kliniker i Sverige och 1500 kliniker i EU.


GOKAP Invest AB tar in kapital för nya investeringar genom gräsrotsfinansiering på accumeo.com

Vill du investera i onoterade tillväxtbolag och samtidigt få en god riskspridning? Nu finns möjligheten att genom accumeo.com bli delägare. GOKAP Invest investerar i innovativa, onoterade bolag med målet att generera en god avkastning för sina aktieägare.


20-åringar startar plattform där privatpersoner kan köpa aktier i tillväxtbolag

Oden Vallien, Markus Öberg och Hugo Friman lanserar Accumeo AB. Accumeo är en plattform där tillväxtbolag kan resa kapital genom att emittera aktier till privatpersoner samt professionella investerare genom så kallad equity crowdfunding, d.v.s. gräsrotsfinansiering där man erhåller aktier i bolaget man stöttar.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted