Kallelse till årsstämma i WebGallerian Scandinavia

Aktieägarna i Webgallerian Scandinavia AB (publ), org. nr 556898-4453, kallas härmed till årsstämma onsdagen den 16 maj 2018 klockan 17.00 i Quick Office konferensdel, Svärdvägen 21, Danderyd. Registrering börjar klockan 16.30.


E-handelsföretaget Webgallerian öppnar för investerare i pågående nyemission på 7 miljoner kronor

Webgallerian har öppnat för nyemission på maximalt sju miljoner kronor under perioden 14 mars t o m 30 april. Priset är 5,40 kronor per aktie vilket motsvarar en bolagsvärdering på cirka 35 miljoner kronor (pre-money).Information från Webgallerian

  • Teckningstiden för den publika emissionen på upp till tio miljoner kronor i Webgallerian, en marknadsplats på nätet, löpte ut igår, den 21 februari.
  • Resultatet av teckningen är att den inte uppnådde det minimikrav på fem miljoner kronor som styrelsen ställt upp i prospektet, och därmed fullföljs inte emissionen.
  • Ägarna och styrelsen avser att snarast återkomma med en riktad emission i vilken befintliga aktieägare och ett antal nya aktieägare erbjuds teckna ett färre antal aktier till en lägre kurs än den som erbjöds i den avbrutna emissionen.
  • Webgallerian har inlett ett samarbete med den finansiella aktören Onoterat.se för denna kommande kapitalanskaffningsprocess.


Webgallerian och Vi i Villa inleder samarbete om e-handel

Webgallerian, en nylanserad marknadsplats på nätet som kommer att samla hundratals svenska webbutiker under ett och samma tak, startar nu ett nära samarbete med Bonnier Publications-ägda tidskriften Vi i Villa. Syftet är att i partnerskap skapa Sveriges mest attraktiva marknadsplats på nätet där Vi i Villa blir en stark sponsor och värd för avdelningen Hem & Trädgård. Webgallerian får glädje av Vi i Villas stora räckvidd och bägge parter räknar med att i samarbetet snabbt få en stor tillväxt i respektive parts kunddatabaser.


Idag lanseras nya Webgallerian

Idag nylanseras Webgallerian, en galleria på nätet som samlar spännande webbutiker i Sverige under ett och samma tak. Visionen är att skapa Nordens största marknadsplats på nätet - där kunderna finner nya spännande webbutiker som de tidigare inte visste fanns och får en shoppingupplevelse utöver det vanliga.E-handelsföretaget Webgallerian öppnar för nya investerare i nyemission på 10 miljoner kronor

Det svenska e-handelsföretaget Webgallerian Scandinavia AB (publ) nylanserar i dagarna sin marknadsplats på nätet och tar i samband med detta in upp till 10 miljoner kronor i en nyemission. Målet är att bli Nordens största marknadsplats på nätet. 

TECKNA ONLINE HOS EMINOVA


Under november slår Webgallerian med målet att bli Sveriges största marknadsplats på nätet - äntligen upp portarna

Den tidigare annonserade ny-lanseringen av Webgallerian närmar sig. Vi har beslutat att ge organisationen som arbetar med lanseringen ytterligare tid för de sista finjusteringarna för en optimal start när vi lanserar.

Visionen är att bygga Sveriges största marknadsplats på nätet. Webgallerian samlar de allra bästa e-butikerna under ett och samma tak och skapar tydliga fördelar för både butikerna och konsumenterna.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: