Stockholm Corporate Finance fastighetsseminarium

Intresset för Stockholm Corporate Finance kapitalmarknadsdag Fastigheter den 19 september 2017 var rekordstort och antalet åhörare uppgick till drygt 400 personer. Moderator under dagen var Dag Klerfelt.


UPPDATERAT PROGRAM FINAL: Inbjudan till Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium 2017

Stockholm Corporate Finance kommer arrangera det tredje årliga Fastighetsseminariet i samarbete med Financialhearings och Nyhetsbyrån Direkt med 13 börsnoterade fastighetsbolag med ett totalt marknadsvärde om cirka SEK 70 miljarder kronor. 


Uppdaterat program

Inbjudan till Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium 2017.


Inbjudan till Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium 2017

Stockholm Corporate Finance kommer arrangera det tredje årliga Fastighetsseminariet i samarbete med Financialhearings och Nyhetsbyrån Direkt.


Inbjudan till Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium 2017

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financialhearings och Nyhetsbyrån Direkt att arrangera Fastighetsseminariumet.

Finanspolitiska rådets ordförande professor Harry Flam gästar Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium

Professor Harry Flam, ordförande i Finanspolitiska rådet, kommer till Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium. Han har lång erfarenhet av finansmarknaden och har suttit med i Dagens Industris Skuggdirektion. Professor Harry Flam bjuder på insikter om ränteutvecklingen, bostadspriserna och önskvärda reformer på bostadsmarknaden, bl.a. en omreglering av dagens bruksvärdesystem mot marknadsshyror.


Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium den 19 september 2017

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financialhearings och Nyhetsbyån Direkt arrangera det tredje årliga fastighetsseminariet på Berns i Stockholm.


Stockholm Corporate Finance nionde Life Science-seminarium var fullsatt

Drygt 400 personer deltog under Stockholm Corporate Finance nionde Life Science seminarium som arrangerades den 21 och 22 mars i samarbete med Financial Hearings och Nyhetsbyrån Direkt. Det var 16 bolag som presenterades motsvarande ett totalt marknadsvärde om cirka SEK 15 miljarder. Investerarintresset för Life Science-sektorn fortsätter att öka både bland institutioner, kapitalförvaltare och privata aktieinvesterare.


Stockholm Corporate Finance Life Science seminarium 21-22 mars 2017

UPPDATERAT PROGRAM

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financialhearings och Nyhetsbyån Direkt arrangera det nionde Life Science seminariumet på Operaterassen i Stockholm.


Stockholm Corporate Finance Fastighetsseminarium den 19 september 2017

SAVE THE DATE

Stockholm Corporate Finance kommer i samarbete med Financialhearings och Nyhetsbyån Direkt arrangera det tredje årliga fastighetsseminariet på Berns i Stockholm.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: