Reservation för befarad projektförlust

Sensys Gatso har beslutat att göra en fullständig reservation för en utestående fordran på 10 miljoner kronor som avser projektleveranser i Mellanöstern under 2016.


Sensys Gatso erhåller order från Qatar värd 10 miljoner kronor

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har erhållit en order för fordonsbaserade trafiksäkerhetssystem värd 10 miljoner kronor, från sin samarbetspartner KTC International Co. i Qatar.


Sensys Gatso vinner 5-årigt operatörskontrakt i Ohio USA

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Gatso USA, erhållit en order från ett samhälle i Ohio för att tillhandahålla ett automatiserat hastighetsprogram. Det 5-åriga kontraktet har ett beräknat värde på 5 miljoner kronor under kontraktsperioden.


Sensys Gatso utser ny CFO och CCO

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har utsett Simon Mulder som ny CFO och Joris Lampe som CCO för bolaget.


Sensys Gatso vinner 10-årigt operatörskontrakt i Ohio

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har genom sitt dotterbolag Gatso USA, utsetts för att tillhandahålla ett automatiserat program för hastighetsövervakning för en stad i Ohio. Det 10-åriga kontraktet har ett förväntat värde på ca 60 miljoner kronor under den totala kontraktsperioden.


Valberedning utsedd inför Sensys Gatso Groups årsstämma 2018

I enlighet med årsstämmans beslut har styrelsens ordförande sammankallat en valberedning för årsstämman 2018. 


Ivo Mönnink förvärvar 1 247 615 aktier i Sensys Gatso Group

Ivo Mönnink, VD på Sensys Gatso Group AB har via närstående förvärvat 1 247 615 aktier i Sensys Gatso Group AB


Antal aktier och röster i Sensys Gatso Group

Som tidigare meddelats har antalet aktier och röster i Sensys Gatso Group AB förändrats på grund av den nyligen genomförda företrädesemissionen i bolaget.


Sensys Gatso vinner delstatskontrakt för övervakning av oförsäkrade fordon i Oklahoma

Sensys Gatso vinner delstatskontrakt för övervakning av oförsäkrade fordon i Oklahoma Sensys Gatso Group, global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har tilldelats ett ettårigt kontrakt via dotterbolaget Gatso USA som vinnande anbudsgivare i Oklahomas åklagarmyndighets program för övervakning av oförsäkrade fordon. Värdet av operatörskontraktet är baserat på resultatutfall från programmet och uppskattas till 17 miljoner kronor.


Order från Trafikverket värd 19 mkr

Sensys Gatso Group, en global ledare inom trafiksäkerhetslösningar, har erhållit en order värd 19 mkr från Trafikverket. 


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: