DILA SLÄPPER IDAG SIN FÖRSTA SINGEL "GO DO YOU"

Nexar Music Ltd's artist Dila släpper idag låten "Go Do You", i samarbete med den australiske producenten/låtskrivaren Szabo. Låten finns från och med idag på alla digitala plattformar, t ex Spotify, Apple Music och Youtube.

Dila och Szabo kommer genom sitt samarbete inom kort släppa två remix av låten Go Do You för att nå en bred publik på klubbar och dansgolv. Nästa steg i lanseringen av Dila är att senare i vår/sommar släppa hennes första två helt egna låtar. 

- Dila har en stark röst och en härlig närvaro på scen. Hennes första singel är en feature med Szabo som var i Stockholm tidigare för att tillsammans med Dila spela in tre låtar. Utöver dessa låtar så har vi också en handfull egenproducerade låtar för Dila. Det ska bli mycket spännande att följa hennes utveckling, säger Nexar Groups VD Mats Johansson.

I maj 2018 bildade Nexar Group AB dotterbolaget Nexar Music Ltd för att bli plattformen för bolagets artister. Dagens lansering av Dilas och Szabos "Go Do You" är Nexar Musics andra lansering. Dila kom fram 2017 genom att bli vinnare av Nexars egenutvecklade talangtävling Aim2Fame och skrev i augusti 2018 artistavtal med Nexar Music.

Nexar Music har också spelat in en video till "Go Do You" som finns på bl a Youtube. Videon är inspelad i Valencia av Nexars spanska team och med Jono Hart, en av medgrundarna till Nexar Music, som producent.

"Go Do You" kommer att distribueras, promotas och marknadsföras tillsammans med Nexar Musics globala samarbetspartner Ditto Music.

För mer information om Nexar Music, besök vår hemsida: www.nexarmusic.com 

För att lyssna på digitala plattformar:
Spotify: http://open.spotify.com/track/0ZWNh2NFLoo16enfzzwPPx
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=rbzNC8OABTc
iTunes - https://itunes.apple.com/gb/album/go-do-you-feat-dila-single/1453202535?ls=1&app=itunes
Apple - https://itunes.apple.com/gb/album/go-do-you-feat-dila-single/1453202535?ls=1 

2019-02-22

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:
Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: mats.johansson@nexargroup.se
Stefan Mattsson, CFO, telefon +46 707 77 60 02, epost: stefan.mattsson@nexargroup.se 

Om Nexar
Nexar är ett globalt musik- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolagsgruppen har idag skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även ett musikbolag där man signar och lanserar nya artister, varav några av talangerna har kommit fram via de egenutvecklade talangformaten.

Bolaget är listat på NGM Nordic MTF.

NEXAR SKAPAR UNIKT FOTBOLLSKONCEPT

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF -har bildat ett svenskt dotterbolag tillsammans med nya samarbetspartners. Det nya bolaget har skapat ett nytt unikt fotbollkoncept, där talangutveckling, produktion och spelarrättigheter är centrala delar.


BESLUT FRÅN ÅRSSTÄMMA

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF - höll årsstämma den 15 maj 2019.


ÅRSREDOVISNING 2018 FINNS NU TILLGÄNGLIG

Nexar Group AB (publ), listat på NGM Nordic MTF, har idag släppt sin årsredovisning avseende räkenskapsåret 2018.


KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

Aktieägarna i Nexar Group AB (publ), org.nr 556899-2589, kallas härmed till årsstämma onsdagen den 15 maj 2019 kl 16.30 i konferensanläggning Sturegatan 15 med adress Sturegatan 15 i Stockholm.


FÖRETRÄDESEMISSION GENOMFÖRD

Nexar Group AB (publ) har i mars 2019 genomfört en nyemission vilket tillför bolaget 9,2 MSEK före emissionskostnader.


NEXAR FÅR NY ORDER PÅ 1 000 000 SEK

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF - har via sitt spanska helägda dotterbolag Nexar Productions SL, som förväntat fått en förlängning avseende produktion av det egenutvecklade radioformatet "Sessio Golfa".


NEXAR: FÖRETRÄDESEMISSION PÅ 9,2 MSEK STARTAR IDAG.

Nexar Group AB (publ) - noterat på NGM Nordic MTF - kommer under mars månad, med start idag genomföra en företrädesemission om 9,2 MSEK. Teckningstiden är mellan 15 mars till och med 29 mars 2019. Fullständigt Memorandum samt Teaser finns tillgängligt på Bolagets hemsida, www.nexargroup.se.


KOMMUNIKÉ FRÅN EXTRA BOLAGSSTÄMMA 6 MARS 2019

Nexar Group AB (publ) - noterat på NGM Nordic MTF - höll extra bolagsstämma den 6 mars 2019.


DILA SLÄPPER IDAG SIN FÖRSTA SINGEL "GO DO YOU"

Nexar Music Ltd's artist Dila släpper idag låten "Go Do You", i samarbete med den australiske producenten/låtskrivaren Szabo. Låten finns från och med idag på alla digitala plattformar, t ex Spotify, Apple Music och Youtube.


BOKSLUTSKOMMUNIKÉ JANUARI - DECEMBER 2018

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF - släpper härmed bokslutskommuniké avseende helåret 2018. Rapporten i sin helhet finns för digital nedladdning bl a på bolagets hemsida, www.nexargroup.se.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär