Manny Pacquiao's titelmatch streamas globalt av Mavshack

Titeln i weltervikt står på spel när Manny Pacquiao utmanar regerande världsmästaren Lucas Matthysse i Kuala Lumpur, Malaysia den 15:e juli där Mavshack har tecknat avtal om rättigheter att streama matchen.

Avtalspart är GMA International från Filippinerna, och avtalet täcker bland annat Indien, Pakistan, Vietnam, Laos, Macau, Myanmar, Singapore, Hong Kong samt Taiwan. Några andra länder av signifikans är Kuba, Dominikanska republiken, Jamaica, Haiti och Panama. Totalt ingår rättigheter för streaming i 45 länder i denna uppgörelse.

Formen för detta evenemang är "pay-per-view" där kunderna betalar för unik access till matchen. Matchen omnämns i global media som en av sommarens mest spännande boxningsmatcher då Matthysse innehar världsmästartiteln och således även mästarbältet för WBA i weltervikt.

Matchen kommer att streamas via Mavshacks existerande plattform och webbplatsen där kunderna skapar konto och betalar för matchen är: ppv.mavshack.com.

"Vi ser fram emot att sända ett attraktivt och efterfrågat live-evenemang för global distribution, detta är ett stort steg för oss och även ett kvitto på företagets hårda arbete"; säger Tommy Carlstedt, VD för Mavshack AB. "Jag är mycket tacksam över att GMA International har valt oss som streamingpartner för sommarens mest intressanta boxningsmatch. I de länderna vi har rätt att streama bor mer än 1.75 miljarder människor och marknadsföringen för evenemanget har redan startat."

21:a juni 2018

Mavshack AB kontakt:
VD, Tommy Carlstedt, 08 124 517 90

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21:a juni 2018 kl. 10:00 CET.

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, IPMovers och Mavshack Movies samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information finns på www.mavshack.se


Mavshack och Vionlabs inleder samarbete för att lansera smartare streaming

Mavshacks dotterbolag, 24hTech, och Vionlabs har inlett ett samarbete för att skapa en smartare och mer kundanpassad streamingtjänst för konsumenterna. Initialt är det tjänsten HomeTV.se som utrustats med Vionlabs egenutvecklade algoritmer för att hitta liknande titlar på plattformen.Mavshack tecknar avtal gällande plattformsförsäljning

Mavshack har tecknat avtal med det Singaporebaserade produktions- och distributionsbolaget Slikflix Studios Pre. Ltd. (Slikflix.com) som erbjuder digitalt innehåll globalt. Avtalet omfattar ett komplett utbud av tjänster som inkluderar utveckling av medieplattform, marknadsföring, hosting- och distributionstjänster på utvalda marknader.Kvartal 3 2018

  • Rörelseresultatet uppgick till -2,5 (-2,1) MSEK.
  • Nettoomsättningen för kvartalet var 3,8 MSEK vilket är en minskning med 14% från 4,4 MSEK mot samma period förra året.
  • Kostnaderna uppgick till -6,7 (-7,6) MSEK.
  • Omsättningen för 24hTech uppgick till ca 1,4 (0,0) MSEK.
  • Omsättningen för Mavshack Movies uppgick till ca 2,6 (3,9) MSEK och sålde ca 332 000 abonnemang under kvartalet, vilket är en minskning med 50% jämfört med tredje kvartalet 2017. Försäljningen skedde till existerande kundbas, utan några marknadsföringsinsatser.
  • IPMovers omsättning uppgick till 1,7 MSEK i intäkter för kvartalet (0,0).
  • Kassaflödet från verksamheten är positivt.Mavshack lanseras i Saudi Arabien

Mavshack.com har lyckats med sin mycket efterlängtade entré i Saudi Arabien och lanserade streamingtjänsten tillsammans med mobiloperatörer med 26 miljoner abonnenter i landet. Vår inledande testkampanj som sträckt sig över två veckor i augusti och september har redan genererat mer än 6000 abonnemang.Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: