Manny Pacquiao's titelmatch streamas globalt av Mavshack

Titeln i weltervikt står på spel när Manny Pacquiao utmanar regerande världsmästaren Lucas Matthysse i Kuala Lumpur, Malaysia den 15:e juli där Mavshack har tecknat avtal om rättigheter att streama matchen.

Avtalspart är GMA International från Filippinerna, och avtalet täcker bland annat Indien, Pakistan, Vietnam, Laos, Macau, Myanmar, Singapore, Hong Kong samt Taiwan. Några andra länder av signifikans är Kuba, Dominikanska republiken, Jamaica, Haiti och Panama. Totalt ingår rättigheter för streaming i 45 länder i denna uppgörelse.

Formen för detta evenemang är "pay-per-view" där kunderna betalar för unik access till matchen. Matchen omnämns i global media som en av sommarens mest spännande boxningsmatcher då Matthysse innehar världsmästartiteln och således även mästarbältet för WBA i weltervikt.

Matchen kommer att streamas via Mavshacks existerande plattform och webbplatsen där kunderna skapar konto och betalar för matchen är: ppv.mavshack.com.

"Vi ser fram emot att sända ett attraktivt och efterfrågat live-evenemang för global distribution, detta är ett stort steg för oss och även ett kvitto på företagets hårda arbete"; säger Tommy Carlstedt, VD för Mavshack AB. "Jag är mycket tacksam över att GMA International har valt oss som streamingpartner för sommarens mest intressanta boxningsmatch. I de länderna vi har rätt att streama bor mer än 1.75 miljarder människor och marknadsföringen för evenemanget har redan startat."

21:a juni 2018

Mavshack AB kontakt:
VD, Tommy Carlstedt, 08 124 517 90

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21:a juni 2018 kl. 10:00 CET.

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, IPMovers och Mavshack Movies samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information finns på www.mavshack.se


Ytterligare förändring av rättigheter för titelmatch

Mavshack har fått avstå från rättigheterna till att streama titelmatchen i USA i och med att ESPN köpt exklusiva rättigheter för just USA. I samband med denna förändring erhåller istället Mavshack rättigheter att streama eventet i Sydkorea.


Mavshack streamar titelmatch nu även i USA och Kanada

I enlighet med vad Mavshack tidigare kommunicerat kommer titelmatchen i weltervikt streamas live på ppv.mavshack.com när Manny Pacquiao, från Filippinerna, utmanar regerande världsmästaren Lucas Matthysse, från Argentina, i Kuala Lumpur, Malaysia den 15:e juli.


Manny Pacquiao's titelmatch streamas globalt av Mavshack

Titeln i weltervikt står på spel när Manny Pacquiao utmanar regerande världsmästaren Lucas Matthysse i Kuala Lumpur, Malaysia den 15:e juli där Mavshack har tecknat avtal om rättigheter att streama matchen.


Marknadsuppdatering maj 2018


Mavshack och ESEN eSports tecknar avsiktsförklaring om samarbete

Mavshack AB och ESEN eSports AB har tecknat en avsiktsförklaring gällande produktion och distribution av E-sport med fokus på marknaderna i Asien och Mellanöstern.


24hTech utvecklar och bidrar till lanseringen av HomeTV.no för norska marknaden

24hTech har tecknat kompletterande avtal om att utveckla HomeTV.no för den norska marknaden vilket värderas till minst 10,0 MSEK ytterligare över de närmaste 36 månaderna. Avtalet består av en fast avgift i botten samt en rörlig del som baseras på konsumtion av tjänsten.Kommuniké från bolagsstämma

Ordinarie årsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 14 maj 2018. Totalt var 21 923 993 röster av 219 999 998 (9,97 %) närvarande.


Intäkterna ökade med 39% som en följd av lanseringen av kunds streamingplattform samt expansion i den indiska utvecklingsverksamheten.

Kvartal 1 2018

  • Rörelseresultatet uppgick till -0,3 (-2,2) MSEK.
  • Nettoomsättningen för kvartalet var 7,0 MSEK vilket är en ökning med 39% från 5,1 MSEK mot samma period förra året.
  • Kostnaderna uppgick till -8,6 (-7,4) MSEK till följd av ökade lönekostnader för våra 23 nya anställda i koncernen.
  • Omsättningen för 24hTech uppgick till ca 0,9 MSEK (0,0), bland annat som en följd av avtalet med HomeTV.
  • Mavshack Movies sålde ca 550 000 abonnemang under kvartalet, vilket är en minskning med 33% jämfört med första kvartalet 2017. Försäljningen skedde till existerande kundbas, utan några marknadsföringsinsatser.
  • IPMovers har genererat 1,6 MSEK i intäkter för kvartalet (0,0) och under kvartalet har vi anställt ytterligare två konsulter för att möta kundernas behov av utvecklingstjänster.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: