Cell Impact erhåller ramorder från kinesiskt bränslecellsbolag

Cell Impact har erhållit en ramorder från en kinesisk kund för leverans av bipolära plattor (flödesplattor) i metall. Ordern har, beroende på bipolära plattornas omfång, ett bedömt värde om ca 2 MSEK. Första leveransen kommer att ske redan i slutet av innevarande månad, och ordern beräknas vara slutlevererad vid halvårsskiftet 2017.

Ramordern är en fortsättning på den tidigare publicerade ordern för ca ett år sedan på flödesplattor till en fordonsapplikation ämnad för den expansiva asiatiska marknaden. Vår förhoppning är att ordern kommer att följas av en större ramorder för leverans under andra halvåret 2017 och framåt.

Ordern är ett led i Bolagets erbjudande att kunna erbjuda kvalitativa flödesplattor för den globala marknaden, och i synnerhet till den expansiva kinesiska marknaden. Flödesplattorna kommer att produceras i vår nya produktionslinje i Karlskoga.

Karlskoga 16 november 2016

För ytterligare information, kontakta:
Mats Wallin, VD Cell Impact AB (publ), + 46 70 568 88 40
[email protected]

eller

Jan Rynning, Ordförande i Cell Impact AB (publ), + 46 70 351 00 05
[email protected]

Denna information är sådan information som Cell Impact AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 november 2016 kl. 14:20 CET.

Cell Impact's B shares are listed on the Nasdaq First North since February 20, 2013 (ticker code: CI B).
Cell Impact's Certified Adviser on Nasdaq First North is Erik Penser Bankaktiebolag www.penser.se


Om Cell Impact

Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor och produktionsteknologi till tillverkare av bränsleceller med en unik metod för höghastighetsformning.

Bränsleceller omvandlar vätgas och syre till elektricitet och värme. Den enda restprodukten är vatten och därför utgör bränsleceller ett miljövänligt alternativ till både förbränningsmotorer och batterier.

Webbplats
www.cellimpact.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CI ISIN-kod SE0017885379 Certified Adviser FNCA