Kommuniké från extra bolagsstämma i Zhoda Investments

Vid extra bolagsstämma i Zhoda Investments AB fattade aktieägarna beslut att utse WeAudit Sweden AB, med huvudansvarig revisor Mikael Köver, till ny revisor intill slutet av årsstämman 2020. Arvode ska utgå enligt godkänd räkning.

Bakgrunden till beslutet är att Zhoda Investments valt att genomföra en upphandling efter det att den vid årsstämman valda påskrivande revisorn meddelat bolaget att han inte kunde fullfölja uppdraget på grund av sjukskrivning.

Stämmoprotokollet kommer att hållas tillgängligt på bolagets hemsida www.zhodainvestments.com

For mer information, vänligen kontakta:
Robert Karlsson, vd Zhoda Investments AB
+46 709 565 141, [email protected] 
www.zhodainvestments.com 

Fakta om Zhoda Investments

Zhoda Investments investerar i utvalda europeiska onoterade bolag och utvecklar dem mot ökad tillväxt och lönsamhet genom aktivt ägande och entreprenörskap. I Dalmatien äger Zhoda en vinproducent med en 47 hektar ekologisk vingård med främst den röda lokala druvan babic. Zhoda innehar också ett vineri på den dalmatiska ön Korcula som framställer vita kvalitetsviner på druvan posip. Bolaget har även ett 45 procentigt ägarintresse i oljefältet Lelyaki i Ukraina med bevisade och sannolika oljereserver av kategorin 2P på 8 miljoner fat netto till bolaget. Zhoda Investments letar aktivt efter nya investeringar. Läs mer på www.zhodainvestments.com.


Om Zhoda Investments

Webbplats
zhodainvestments.com
Bransch
Olja och gas

Prenumerera

Få löpande information från Zhoda Investments via e-post.

Handelsinformation

Marknad beQuoted inofficiella Kortnamn ZHOD-B ISIN-kod SE0007789524