Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Zesecs mobila passage underlättar vardagen för Glommens bygdegård

Låsservice i Varberg har levererat Zesecs mobila passage till den anrika Glommens Bygdegård i Halland 

- Vi har nu fått ett lätt administrerat system som gör det enkelt att både dela ut nycklar när det är mest praktiskt eller öppna på distans när det passar, det kan vara allt ifrån medlemmar som har hyrt bastu till personer som behöver tillgång inför förberedelser av kalas. Att på ett enkelt sätt kunna dela ut nyckel eller öppna för den som behöver tillgång till lokalen har gjort styrelsemedlemmarnas vardag mycket smidigare, säger Anders Karlsson Ordförande i Glommens Bygdegårdsförening.

- Att en så anrik bygdegård som Glommen valt mobil passage för att underlätta vardagen för både medlemmar och styrelse är bevis på möjligheterna med Zesec. Våra mobila tjänster passar lika bra för företag, bostadsrättsföreningar som bygdegårdar, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

- Vår digitala styrenhet MX kan installeras på alla sorters dörrar som idag har elektriskt lås eller slutbleck och konvertera dem till digitalt uppkopplade. Genom digitaliseringen kan användaren öppna dörren från distans till dem som ska in från sin smartphone, och det är då som man verkligen inser de gränslösa möjligheterna med uppkopplad mobil accessteknik, säger Christian Herrmann CTO på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och passage för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och röstsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.
www.zesec.com

Om Låsservice i Varberg AB
Vi hjälper dig med allt inom säkerhet; Lås, nycklar, nyckeltillverkning, dörrstängare, kassaskåp, beslag, passersystem, kodlås, kortläsare, dörrautomatik, reparationer, låsmontering, låsöppning mm. Via våra samarbetspartners hjälper vi dig med inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning CCTV. Vi har lång erfarenhet inom säkerhetsbranschen.
www.lasserviceivbg.se

Om Glommens Bygdegård
Den 9 december 1967 var Glommens Samlingslokal klar för invigning. Avdelning 19 av Svenska Västkustfiskarnas Centralförbund, SVC, hade äntligen fått en mötespunkt i Glommen och Åke Bengtsson kunde med stolthet hälsa medlemmar och gäster välkomna. Glommens Bygdegård är bygdegården vid havet som går utmärkt att hyra för till exempel bröllop och släktkalas eller som festlokal och är en perfekt träffpunkt för föreningar, privatpersoner och företag i bygden.
www.bygdegardarna.se/glommen/

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted