Zesecs IoT-teknik öppnar dörrar i Australien på tre sekunder

Zesec erbjuder molnbaserad skalbar IoT-teknik på riktigt. Det betyder att bolagets standardiserade produkter och tjänster fungerar lika bra i Sverige som globalt - utan några tekniska anpassningar. Det bevisades nyligen när en kontorsdörr i Melbourne, Australien låstes upp från vår app i Göteborg på mindre än tre sekunder.

Marknaden efterfrågar i allt större utsträckning öppna, uppkopplade system som erbjuder fler och nya möjlighet till integrationer och smarta tjänster. Om detta vittnar många, inte minst de passersystemstillverkare och mjukvarubyggare som intervjuades i senaste numret av Säkerhetsinstallatören (Nr 2/2022), en branschtidning som utges av Sveriges Lås- och Säkerhetsleverantörers Riksförbund - SLR. Men vilka är de nya tjänsterna och vilken nytta har man av dem?

- Att öppna sin egen dörr med smartphone är praktiskt men det är inte förrän man provat att skicka en behörighet ("nyckel") till någon annan från sin app eller låser upp en dörr på andra sidan jorden från sin smartphone som man verkligen inser de gränslösa möjligheterna med uppkopplad mobil accessteknik. I Melbourne användes både mobil porttelefoni och access med samma utmärkta resultat, säger Christian Herrmann CTO på Zesec.

- I Norge används just nu vår IoT-teknik för mobil access till olika gym-anläggningar. Men mobil access och porttelefoni efterfrågas också i allt större utsträckning av flerbostadshus, kommersiella fastigheter, företag och co-working anläggningar. Med det sagt ser vi en kraftigt ökad efterfrågan på tjänster och produkter i takt med att våra återförsäljare och partners presenterar våra innovativa lösningar för kunderna, säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ.)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ.) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]