Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Zesec växer i norra Sverige tillsammans med Diös Fastigheter

Zesec levererar sedan tidigare mobil porttelefoni och passage till Diös Fastigheter AB, ett av Sveriges största fastighetsbolag med fokus på norra Sverige. Zesecs kostnadseffektiva molnbaserade tjänster passar utmärkt när ett stort fastighetsbestånd är spritt över en större yta. Nu planerar bolagen att utveckla digitaliseringen med fler fastigheter tillsammans.

Norra Sverige är inte lika tätbebyggt som områdena i och omkring storstäderna vilket inte sällan innebär längre körsträckor även för att åtgärda mindre problem. Att kunna administrera porttelefonin på distans och skicka nycklar till lokala entreprenörer sparar tid, pengar och miljön. 

- Hyresgästerna här i Gävle är mycket nöjda med den digitala porttelefonin och användarvänligheten i Zesecs produkter samt tjänster vilka används flitigt, säger Krister Palm Teknisk Förvaltare på Diös Fastigheter AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Meijer, VD på Zesec of Sweden (publ)
[email protected]
+46 70 473 44 78

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Diös
Diös är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Bolaget är marknadsledande i 10 tillväxtstäder och äger kommersiella fastigheter och bostäder. I Diös position som största fastighetsägare i våra städer har bolaget möjligheten att påverka tillväxt genom att ta ledarskap i frågor som rör städer där bolaget är aktivt och Diös egen utveckling. Nycklarna är proffsigt affärsmannaskap, samarbete och goda relationer.

www.dios.se

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted