Zesec tecknar internationellt återförsäljaravtal med norska Vrio

Zesec har under juni 2022 tecknat ett internationellt återförsäljaravtal med norska säkerhetsföretaget Vrio Lås & Nøkkel

Zesec och Vrio har tillsammans skrivit återförsäljaravtal där Vrio kommer marknadsföra samt sälja Zesecs produkter och tjänster till bolagets kunder i Norge. Vrio genomförde framgångsrikt en installation den 17 juni och ambitionen är många fler framöver.

Vrio är en totalleverantör inom säkerhet och arbetar mot företag och fastigheter i Norge. Det tillsammans med Zesecs innovativa produkt- och tjänsteutbud innebär att bolagen kommer arbeta i tät samverkan för att utveckla det nyckelfria samhället.

-På Zesec har vi talat mycket om att etablera oss internationellt under Q2 2022 och det är glädjande att se att vi levererar såväl projekt- som återförsäljaravtal på den norska marknaden. Vrio är ett kompetent och etablerat säkerhetsföretag med Mästarbrev samt medlemskap i Norska Låssmeders förening vilket kommer utveckla vårt internationella samarbete säger Magnus Gilborne, VD på Zesec.

-Vrio är mycket nöjda med att ha signerat återförsäljaravtal tillsammans med Zesec, bolagen kommer tillsammans verka för att marknadsföra och sälja Zesecs produkter samt tjänster på den norska marknaden. Vi ser fram emot att vara med och bygga innovativa digitala lösningar tillsammans säger Tomas Jannang, Försäljningschef på Vrio Lås & Nøkkel.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ.)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ.) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.

 www.zesec.com

Om Vrio
Vrio Lås & Nøkkel AS var ett av de första TrioVings säkerhetscenter i Norge. Vrio är också mycket stolta över att kunna skryta med att vara ett Mästarbrevsföretag och medlem i Norska Låssmeders Forening. Vrio Lås & Nøkkel AS är ett låssmedsföretag med 13 anställda, varav 5 är dedikerade montörer. Vrios läge gör det också möjligt att skicka ut kvalificerad personal från butiken, som kan komma och hjälpa till i närområdet vid behov. Som totalleverantör av säkerhets- och säkerhetssystem för företag och privatpersoner är Vrio i ständig utveckling, och tycker det är spännande med de nya utmaningar som ständigt uppkommer i deras bransch.

www.vrio.no

Zesecs IoT-teknik öppnar dörrar i Australien på tre sekunder

Zesec erbjuder molnbaserad skalbar IoT-teknik på riktigt. Det betyder att bolagets standardiserade produkter och tjänster fungerar lika bra i Sverige som globalt - utan några tekniska anpassningar. Det bevisades nyligen när en kontorsdörr i Melbourne, Australien låstes upp från vår app i Göteborg på mindre än tre sekunder.


Zesec tecknar internationellt återförsäljaravtal med norska Vrio

Zesec har under juni 2022 tecknat ett internationellt återförsäljaravtal med norska säkerhetsföretaget Vrio Lås & NøkkelZesec signerar första internationella affären

Zesec har under juni 2022, tillsammans med partnern Wondr, signerat bolagets första internationella order. Ordern gäller för Hopstock Helse och deras 13 norska gym- och träningsanläggningar. Hopstock Helse har som mål att växa till 100 anläggningar inom kort i Norge. Ordern omfattar både Zesecs hårdvara samt avtal för abonnemang på Zesecs tjänster


Kommuniké från årsstämman i Zesec of Sweden AB (publ) den 15 juni 2022

Zesec of Sweden AB (publ), org.nr 559106-5999, har hållit årsstämma den 15 juni 2022 kl. 15.30 i Göteborg. Nedan följer en sammanfattning av de beslut som fattades vid årsstämman, samtliga beslut har fattats med erforderlig majoritet och i enlighet med inför stämman framlagda förslag


Zesec tecknar avtal med årets branschvinnare Dafo Security

Zesec har tecknat återförsäljaravtal med säkerhetsföretaget Dafo Security


Zesec tecknar avtal med SBC och SIQURE värt totalt ca 12 MSEK för Zesec

Zesec har tillsammans med säkerhetsföretaget Siqure Scandinavia AB tecknat ett gemensamt avtal med SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB, om installation av nyckelfri passage i bostadsrättsföreningar. Installation kommer att ske successivt enligt en avropsmodell för abonnemang respektive hårdvara med början sommaren/hösten 2022. Närmare detaljer för installationsplanen kommer att överenskommas under de kommande veckorna.


Zesec tecknar avtal med Protectum AB

Zesec tecknar avtal med ett av Hallands största säkerhetsföretag


Zesec of Sweden AB (publ.) publicerar kvartalsrapport Q1 1 januari - 31 mars 2022

Bolagets omsättning har ökat under Q1 2022 vs Q1 2021 vilket tyder på att bolaget konverterar investeringar i sälj- och utvecklingsarbete till betalande kunder i hög takt


Automatic Alarm genomför lyckade installationer i Stockholm med Zesec

Zesec tecknade under 2022 avtal med Stockholmsbaserade återförsäljaren Automatic Alarm som är ett väletablerat säkerhetsföretag med en stark historia som går tillbaks till 1947.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted