Zesec tecknar återförsäljaravtal med AT Installation

AT Installation AB är specialister på fiberinstallationer, porttelefoner, passersystem och säkerhet. Bolaget har mer än 60 års erfarenhet med bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag som kunder och är representerade på både öst- och västkusten. AT Installation har huvudkontor i Mölndal och ingår i Welandkoncernen. Samarbetet innebär att AT Installation kommer att erbjuda sina kunder Zesecs patentsökta mobila porttelefoni och accesslösningar.

- Vår målsättning är samma sedan starten - att ta ansvar och att ha stolthet i det vi gör. Vi har alltid sikte på framtiden och att vara en del av utvecklingen inom vårt område. Molnbaserad mobil porttelefoni är en spännande innovativ tjänst ger oss möjlighet att på än bredare front erbjuda moderna och kostnadseffektiva accesslösningar till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, säger Mats Hansson, VD på AT Installation.

- Vi är mycket stolta över att samarbeta med ett så väletablerat och välrenommerat bolag som AT Installation. Zesec växer tillsammans med våra partners och återförsäljare och vi ser fram emot att gemensamt presentera våra digitala tjänster på mässan "Fastighet 2022", säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter. Med Zesec appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås.

Om AT Installation
AT Installation är specialister på fiberinstallationer, porttelefoner, passersystem och säkerhet för företag, bostadsrättsföreningar, hyreshus, lägenheter och villor. Vi erbjuder helhetslösningar och är delaktiga i hela processen, från projektering till färdiga installationer. Vi tar ansvar för att leverera tjänster som överensstämmer med de kvalitetskrav som kunden ställer inom professionell installation. Med en lång erfarenhet av arbete med kunder som fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar, har vi fått stor förståelse för och kunskap om de behov och utmaningar som finns inom våra installationsområden.

www.atinstallation.se


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]