Zesec signerar första internationella affären

Zesec har under juni 2022, tillsammans med partnern Wondr, signerat bolagets första internationella order. Ordern gäller för Hopstock Helse och deras 13 norska gym- och träningsanläggningar. Hopstock Helse har som mål att växa till 100 anläggningar inom kort i Norge. Ordern omfattar både Zesecs hårdvara samt avtal för abonnemang på Zesecs tjänster

Wondr och Zesec tecknade partneravtal i mars 2022 och nu börjar bolagen se resultatet av partnerskapet genom att framgångsrikt teckna denna affär med norska aktören Hopstock Helse för 13 stycken gym- och träningsanläggningar.

Ordern innebär Zesecs första internationella affär och omfattar mobil access för tillträde till obemannade gym- och träningsanläggningar där anställda, besökare och kunder kommer använda Zesecs/Wondrs produkter samt tjänster vid in- och utpassering. Affären är också ett bevis för att Zesecs IoT-plattform och styrenheter fungerar lika bra utomlands som i Sverige

- På Wondr är vi väldigt nöjda över att vårt partnerskap med Zesec skapar stort intresse vilket har lett till vår första affär i Norge tillsammans. Zesecs lösningar är moderna, innovativa samt kostnadseffektiva vilket våra kunder uppskattar. Tillsammans skapar Wondr och Zesec mervärde nationellt samt internationellt vilket denna affär är bevis för säger Johan Vågerdal Grundare/Ägare på Wondr AB.

- Zesec är oerhört stolta över att ha tecknat bolagets första internationella affär tillsammans med vår partner Wondr. Vi ser det här som den första affären av många tillsammans då vi vet att vårt samarbete med Wondr bygger på gemensamma värderingar som innovation, kundvärde och användarvänlighet säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden (publ.)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ.) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Wondr
Wondr är det smarta, avancerade och användarvänliga affärssystemet för hela träningsbranschen. På Wondr arbetar vi mot ett mål. Att våra kunder ska bli mer lönsamma! Detta har vi med oss i allt från utveckling av nya funktioner till supportsamtal. Att skaffa Wondr ska vara ett positivt affärsbeslut och över tid innebära ökad lönsamhet. Wondr grundades i Sverige och har kontor i Jönköping samt Västerås.

www.wondr.cc


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]