Zesec presenterar nytt samarbete med Jourcenter i Sverige AB

Jourcenters geografiska verksamhetsområde är Göteborgsregionen med omnejd och erbjuder där låssmedstjänster dygnet runt.

Tillsammans med Jourcenter fortsätter Zesec att expandera i Göteborgsregionen. Jourcenter har mångårig erfarenhet av låsbranschen och erbjuder bland annat låsbyten, låsmonteringar, reparation av inbrottsskador och låsöppningar. Jourcenter har dygnet runt service vid akuta behov.

- Vi ser stora möjligheter med Zesecs teknik som är enkel att installera och med det göra en fastighet digital. Med mobil porttelefoni kan besökare via video- och röstssamtal tala med mottagaren som kan tack vare 4G öppna från distans. Vi ser fram emot vårt samarbete och det ska bli väldigt intressant att jobba med Zesecs teknik, säger Carl Liljeros VD på Jourcenter i Sverige AB.

-Zesec fortsätter att växa och vi är stolta över samarbetet, säger Martin Konczak försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder digital porttelefoni och access för flerbostadsfastigheter och kontor. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX installerad av auktoriserad återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni-lösning med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Vi bygger det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Jourcenter i Sverige AB
Vi tillhandahåller alla traditionella tjänster såsom låsbyten, låsöppningar, inbrottsskador, kodlås m.m. men vi är också på plats akut, på endast några få minuter när du behöver hjälp med dina lås omgående! Vi vet att våra kunder inte alltid kan vänta och erbjuder därför omedelbar assistans. När det kniper kan du räkna med Jourcenters skickliga

och erfarna låssmeder. Vår låsjour med erfarna låsspecialister är garanterat snabbast i stan, vår målsättning är att vara på plats inom 30 minuter. Vi utför låsbyten, låsmonteringar, reparation av inbrottsskador, låsöppningar, kodlås, billås, bilöppning mm. Vår låssmed Göteborg har mångårig erfarenhet av allehanda låsarbeten och service av låsanläggningar.

www.jourcenter.se


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]