Zesec presenterar ny återförsäljare i Halland, Låsservice i Varberg AB

Med Låsservice i Varberg fortsätter Zesecs återförsäljarnätverk att växa i Sverige.

Låsservice i Varberg är ett låssmedsföretag med lång erfarenhet inom säkerhetsbranschen. Företaget erbjuder helhetslösningar inom larm och säkerhet, bland annat kameraövervakning, passersystem och låssystem. Låsservice i Varberg har kunder i hela Hallands regionen.

- Vi har sett behovet och en stark efterfrågan efter just de tjänster och lösningar som Zesec erbjuder. Därför är vi mycket nöjda att nu kunna erbjuda våra kunder Zesec, enkel teknik att installera och enkel att starta upp användare i. Låsservice i Varberg har redan genomfört lyckade installationer och det har lagt grunden för ett framgångsrikt samarbete, säger Martin Andersson säljare på Låsservice i Varberg.

- Zesec är stolta att kunna presenterar ytterligare en professionell återförsäljare, denna gång region väst. Tillsammans har vi redan genomfört lyckade installationer med Zesecs produkter och tjänster, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter med mobil porttelefoni och access. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Vi bygger det nyckelfria samhället.
www.zesec.com

Om Låsservice i Varberg AB
Vi hjälper dig med allt inom säkerhet; Lås, nycklar, nyckeltillverkning, dörrstängare, kassaskåp, beslag, passersystem, kodlås, kortläsare, dörrautomatik, reparationer, låsmontering, låsöppning mm. Via våra samarbetspartners hjälper vi dig med inbrottslarm, brandlarm och kameraövervakning CCTV. Vi har lång erfarenhet inom säkerhetsbranschen.
www.lasserviceivbg.se


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]