Zesec of Sweden AB (publ) publicerar kvartalsrapport Q3 1 juli - 30 september 2021

Zesec har investerat kraftigt i digitala lösningar som kombinerar tekniken i en smartphone med potentialen i dagens teknologiskt avancerade samhälle. Bolagets mål är att erbjuda den mest användarvänliga integrationsplattformen för digitala lås på proptechmarknaden

Zesec har under perioden ansökt om europeiskt patent för innovativ molnbaserad porttelefoni, något som bland annat fastighetskoncernen Balder välkomnar. Framtagandet av egen digital styrenhet Zesec MX, möjliggör en kostnadseffektiv konvertering av konventionella elektriska lås i exempelvis entréer till digitalt styrda vilken gör att Zesec står väl rustat att fortsätta utvecklas. Dessutom öppnar Zesec MX upp nya marknadssegment där elektriska lås idag används. Det gäller både traditionella branscher som parkeringsgarage och innovativa, snabbväxande koncept som digitala leveransboxar. Bolaget har också inlett byggandet av ett internationellt nätverk där Business Sweden hjälper till med att komma i kontakt med intresserade fastighetsägare i främst Nederländerna och England där efterfrågan på lösningar för digitalt tillträde är stor.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som
digitaliserar infrastrukturen för fastigheter. Med Zesec appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås. Det är lätt att integrera låsen med Zesec och därmed underlätta vardagen för alla som behöver tillträde till fastigheten.


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]