REGMAR

Zesec of Sweden AB (publ) publicerar kvartalsrapport Q1 1 januari - 31 mars 2023

Zesec har ökat nettoomsättningen med 66% och förbättrat resultatet med ca 17% jämfört med Q1 2022.

Antalet Zesecanvändare ökar med 1 216% och antalet upplåsningar ökar med 739% jämfört med Q1 2022.

Bolaget har ökat nettoomsättningen med 66% för Q1 2023 vs Q1 2022 (justerat för engångsposter om 70 KSEK per Q1 2022), vilket är ett resultat av ett utökat återförsäljarnätverk i kombination med fördjupade partnersamarbeten samt affärer med större fastighetsägare.

Bolaget arbetat kontinuerligt med att effektivisera den löpande verksamhet och som ett resultat av det arbetet har Zesec sänkt rörelsekostnaderna med ca 25% över en överskådlig framtid.

Bolaget har förbättrat resultatet för Q1 2023 med ca 17% jämfört med motsvarande period 2022 vilket blir en konsekvens av ökad försäljning i kombination med sänkta rörelsekostnader.

Bolaget fortsätter även sin internationella expansion genom att numer vara etablerade hos flertalet norska kunder. Bolaget har även lanserat en ny hemsida med målet att förenkla för bolagets kunder och partners samtidigt som Zesec siktar mot att nå ökad konvertering på försäljningen via en mer kundanpassad hemsida.

Pressmeddelanden under perioden kan du läsa här

Den kompletta Kvartalsrapporten Q1, 1 januari - 31 mars 2023 kan du
läsa här 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christian Meijer, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 473 44 78

Bolagets Mentor är Eminova Fondkomission AB | 08-684 211 10 | [email protected]

Denna information är sådan information som Zesec of Sweden AB (publ) är skyldiga att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28 april 2023 kl.08:45 CEST.

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefoni med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]