Zesec lanserar ny hemsida

Zesec of Sweden AB (publ) har idag lanserat sin nya hemsida som gör det enkelt för kunder att se bolagets konkurrenskraftiga priser, smarta tekniska lösningar samt hitta lokala återförsäljare. Utöver alla förbättrade funktioner och den nya designen tydliggörs viktig information om Zesec till aktieägare och investerare via IR-sidan

- Vi har med vår nya hemsida förtydligat vårt erbjudande till kunder genom nya texter, bilder och filmer. Vi har gjort det enkelt för våra kunder att hitta återförsäljare och partners genom smarta sökfunktioner. Samtidigt har vi förbättrat våra IR-sidor som en service till aktieägare och investerare, säger Magnus Gilborne VD på Zesec. 

- Våra tjänster för mobil passage och porttelefoni har mycket konkurrenskraftiga priser i jämförelse med andra lösningar. Vi kan ha det tack vara nyttjandet av smarta molntjänster via AWS (Amazon Web Services) samt egenutvecklad hårdvara för digitalisering av elektriska lås och elslutbleck. Genom att tydliggöra våra priser på hemsidan och styra kunderna till våra återförsäljare och partners ser vi fram emot ökad försäljning för bolaget, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

- Vår digitala styrenhet MX kan installeras på alla sorters dörrar som idag har elektriskt lås eller elslutbleck och konvertera dem till digitalt uppkopplade. Genom digitaliseringen kan användaren öppna dörren från distans till dem som ska in från sin smartphone, och det är då som man verkligen inser de gränslösa möjligheterna med uppkopplad mobil accessteknik, säger Christian Herrmann CTO på Zesec.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden.
Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefonil med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]