Zesec har tecknat samarbetsavtal med SALTO Systems om integration av passerkontrollösningar.

SALTO Systems är en av marknadsledarna globalt när det gäller utveckling och tillverkning av elektroniska lås & passersystem. Genom en integration med Zesec kan olika digitala nycklar samlas i samma app.

Zesec har tecknat samarbetsavtal med SALTO Systems AB för integrationer av digitala lås. SALTO Systems har ett brett utbud med passersystemlösningar, både hårdvara och mjukvara, som installeras inom flera olika segment. SALTO Systems har mer än 5 000 000
installerade dörrar världen över.

Zesec har sin mjukvarulösning för att både kunna öppna och boka åtkomst till dörrar samt dela tidsbegränsade digitala nycklar.

"Vi är mycket stolta över vårt samarbete med SALTO Systems. Vi vet att många av våra kunder väljer högkvalitativa lås & passerlösningar från SALTO samtidigt som de vill hantera även andra lösningar för passerkontroll. I Zesecs app-lösning ges kunden den möjligheten"
säger Magnus Gilborne, VD på Zesec.

Att Zesec nu integreras med SALTO öppnar nya möjligheter för kunder att få ett större utbud kring digitala lås att välja på och de kan även komplettera sitt befintliga system med SALTO.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne
VD Zesec
[email protected]
+46 70 375 40 74

Franck Weibell Rasmussen
Business development Manager New segments, SALTO Systems Nordic
[email protected]
+45 252 920 41

Jens Åkesson
Area Sales Manager Väst, SALTO Systems AB
[email protected]
+46 70 350 11 03

Om Zesec
Med Zesec flyttar nycklarna in i mobilen, vilket gör att du inte behöver vara fysiskt på plats för att öppna dörren, ha nyckeln med dig eller släppas in av någon via porttelefon. Med vår plattform ska vi underlätta för alla som behöver en nyckel till en dörr utan att behöva åka omvägar som i sin tur leder till trängsel i trafiken och onödigt utsläpp i städerna.

Om SALTO Systems AB
SALTO Systems revolutionerade passerkontrollmarknaden 2001 med introduktionen av SALTO Virtual Network SVN data-on-card-teknik och avancerade batteridrivna, trådlösa lås.

I nästan 20 år har SALTO varit synonymt med innovativa lösningar, inklusive off-line, molnbaserade och mobila applikationer, som sätter nya standarder för säkerhet, administration, flexibilitet och design som ger verkliga fördelar för praktiskt taget alla dörrar och byggnader. I ett brett spektrum av branscher och applikationer är SALTO allmänt erkänt som en av de globala ledarna inom smarta elektroniska passerkontrollösningar.

www.saltosystems.com
www.saltosystems.se


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]