Zesec fortsätter tillväxtresan och etablerar i expansiva Malmöregionen

Zesec of Sweden AB (publ) fortsätter sin tillväxtresa i Sverige och etablera sig planenligt i Malmöregionen genom att rekrytera Jimmy Andersson med mångårig erfarenhet av strategisk försäljningsledning och operativ försäljning inom fastighet och bostäder

Malmö är Sveriges snabbast växande storstadsregion. Det innebär att efterfrågan på privata bostäder och kommersiella lokaler antas öka kraftigt. Av de nya bostäderna utgörs 94% av hyres- och bostadsrätter. Närheten till Köpenhamn, och även Lund, innebär också att Malmöregionen blir alltmer attraktiv för de stora företagen med möjligheter att förlägga sina skandinaviska huvudkontor i den expansiva regionen.

Jimmy Andersson kommer närmast från bostadsförädlaren Modexa AB där han varit försäljningschef, affärsutvecklare och regionansvarig säljare sedan 2017. Under sin tid på Modexa har han varit en nyckelperson inom försäljning mot fastighetsbolag och lett utvecklingen till ett extremt bra resultat.

- Rekryteringen av Jimmy är strategisk viktig för bolaget och ytterligare en pusselbit i bolagets mål att vara etablerade i Sveriges tre största städer. "All business is local" är ett vedertaget begrepp och med Jimmy på plats i Malmö kan vi enklare möta våra kunder i regionen där de finns etablerade. Vi kommer ha stor nytta av Jimmys omfattande branschkunskaper, säger Magnus Gilborne VD på Zesec.

Fastighetsbranschen är på en spännande digitaliseringsresa och det byggs enormt mycket i Sverige just nu. E-handeln som ökat explosivt under det senaste året, har drivit på efterfrågan på leveranser direkt till hemmet. Det ställer nya och högre krav på tillgänglighet till fastigheter, framför allt i stadsmiljöer. Nya smidiga lösningar för att ta sig in genom entréporten utan fysiska nycklar blir därmed ett krav och där Zesec är lösningen. Digitalisering av befintliga entrédörrar, integration av externa digitala låssystem i samma app samt digital porttelefoni är exempel på Zesecs tjänster som underlättar vardagen för boende och leverantörer.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74

Om Zesec
Zesec of Sweden AB (publ) är ett bolag, noterat på NGM Nordic SME, som digitaliserar infrastrukturen för fastigheter. Med Zesec appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att exempelvis fastighetsskötare eller boende inte behöver använda fysisk nyckel, kort eller nyckelbricka för att komma in eller vara fysiskt på plats för att släppa in någon. Bolaget har skapat en digital integrationsplattform som är kompatibel med marknadens digitala lås.


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]