Parkona AB tecknar partneravtal med Zesec om Mobil Passage

Parkeringsleverantören Parkona AB och Zesec tecknar partneravtal där första installationen redan är bokad. Zesecs molnbaserade tjänst Mobil Passage kommer användas för att på ett enkelt sätt dela ut digitala nycklar till innehavare och besökare av garageplatser. Parkona är specialister på drift, förvaltning och utveckling av parkeringsanläggningar. Bland bolagets kunder finns bl.a.  Skanska, Peab, Viktor Hanson och Einar Mattsson

- Det är väldigt glädjande att signera det här partneravtalet med en expansiv aktör som Parkona. Än mer glädjande är det att vi så snabbt fick en beställning från kund på en fastighet i Skärholmen där vår installationspartner Södermalms Lås kommer att installera Mobil Passage på garaget, säger Martin Konczak Försäljningschef på Zesec.

- Zesecs innovativa produkter och tjänster är helt rätt i tiden och hjälper oss att leverera våra moderna parkeringstjänster till kunderna. Zesecs tjänst Mobil Passage i kombination med bolagets digitala styrenhet MX gör att vi nu smidigt, enkelt och kostnadseffektivt kan erbjuda våra kunder inpassering via mobilen, säger Tore Brännfors VD på Parkona.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Magnus Gilborne, VD på Zesec of Sweden AB (publ)
[email protected]
+46 70 375 40 74


Om Zesec

Zesec of Sweden AB (publ) är ett SaaS-bolag inom PropTech noterat på NGM Nordic SME. Bolaget erbjuder Mobil Porttelefoni och Passage för företag och bostadsrättsföreningar. Med Zesec-appen flyttar nycklarna in i mobilen vilket gör att användarna endast behöver smartphone för att öppna entrédörren, garaget eller grinden. Fastighetens existerande elektriska lås och elslutbleck digitaliseras enkelt och kostnadseffektivt med egenutvecklad styrenhet MX som installeras av auktoriserade återförsäljare. Bolagets patentsökta molnbaserade porttelefonil med QR-kod gör att besöksmottagaren via video- och talsamtal i smartphone kan svara när någon ringer på dörren, öppna eller avvisa besöket, från var som helst i världen. Tillsammans bygger vi det nyckelfria samhället.

www.zesec.com

Om Parkona

Parkona förvaltar garageplatser och laddstationer (laddboxar). Genom bolagets expertis inom service, elbilsladdning och parkering skapar de attraktiva parkeringsplatser. Parkona samarbetar med ledande leverantörer för att erbjuda en helhetslösning som ger bästa möjliga upplevelse för bolagets hyresgäster och bästa möjliga avkastning för uppdragsgivare. Parkonas specialitet är drift av garage och laddboxar. För Parkona handlar driften av den typen av anläggningar först och främst om att ge god service. Parkona är alltid tillgängliga för användare och uppdragsgivare och ger snabbt svar på de frågor som dyker upp. Med Parkona som operatör får kunden en ansvarig kontaktperson som känner uppdragsgivare, kunder och parkeringsanläggningen väl. Parkona är kort sagt operatören som bryr sig.

www.parkona.se


Om Zesec

Webbplats
www.zos.se

Prenumerera

Få löpande information från Zesec via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad NGM Nordic SME Kortnamn ZESEC ISIN-kod SE0015812540 Eminova Fondkommission

IR-Kontakt

Per Jorlind VD [email protected]